öncelikle hayırlısı olsun
twingoda açılır tavan var ise gerisi teferruattır yazın bi başkadır twingo.
keyifli sürüşler, ilkler başkadır.
Printable View
öncelikle hayırlısı olsun
twingoda açılır tavan var ise gerisi teferruattır yazın bi başkadır twingo.
keyifli sürüşler, ilkler başkadır.
Hayırlı olsun kazasız belasız.Küçük ama etkili sloganı tam bu araçlar için :)
Kazasız belasız. Güle güle kullan.
Herkese çok teşekkür ederim sonunda üstünde oynamalar yaparken kimsenin karışmadığı bir aracım oldu.Evet tavanın açılması harika bir olay bende çok sevdim ama daha tadına varamadık ***** havalar kurtlar vadisi bir güneş açıyor bir kar yağıyor :)
hayırlı olsun bende kendi paramla ilk Flas s almıştım ilk arabaların yeri ayrıdır sonraa Opel Corsa Gsi 98 modele twingo acılır tavansa gerisi zevkten başka bişi degil aklımda hala vardır gsi yanına bi twingo almak :D
Fotoğraflar güncellendi ve video eklendi
hayırlı olsun allah kaza bela vermesin ilk araç olarak harika bir tercih yapmışsınız 2000'lerin başında babama çalıştığı yerden vermişlerdi çok güzel ferah bir arabadır keyifle kullanmanız dileğiyle
gerekli bilgileri bana pm atabilirsin asbis referans no, plaka, t.c no ve ulaşmam için cep no bugün tatiliz yarın sabah bilgileri attığın takdirde hemen dönüş sağlarım sana
Hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız kullanmanız dileğimle
hayırlı olsun. güle güle kullan, kazasız belasız. ama o filmler ne öyle kardeşim? kapkara camlar. yakışmamış ve direk ceza yemek için risk almışsın.
Maşşallah aracınıza, iyi günlerde kullanın.
Biraz daha bassak mı?
Abi 250 lira para verdim bu kadar basıldı kafayı yedim.Twingo club da (facebook) dediler ki 98 polo nun yayları birebir uyuyor dediler gittim aldım spor yaya işlem yaptık ön oturdu arkalar uymadı alaksız yaylar Allah dan adam masrafını karşılayayım dedi orta yolda buluştuk
Hayırlı olsun ..
Maşallah, rengi çok güzelmiş. Açılır tavan ile problem yaşadınız mı ?
twingo gerçekten çok değişik bir arabadır hayırlı olsun. 00 da bende t4 varken arkadaşım ablasına almıştı. Ya olm naaptın küçücük araba kız naapıcak bununla dedim. İçine bir oturdum feleğim şaştı. Akvaryumda oturur hissi vermişti gerçekten. Bu kadar küçükken bu kadar rahat içi olan bi kaç arabadan biri. Diahatsu materia da başarılıdır o konuda.