Bence fazla bekletme sorun ufaksa da gittikçe büyür
Printable View
Kardeşin Ahmet'le şimdi tanıştık :) araç güzel canlı da görmüş olduk satma aracı kardeşine ver hevesli çocuk :)
Bu arada içine bindikten sonra şok oldum önde geniş geniş otururken arkaya çok rahat dana gibi bir adam sığar :D
Media markt'a gelmiştim erken gelmişim :) Sonra dedim bari çay içeyim zaten aracı gördüm direkt yanına park ettim :)
Çay içerken telefonda konuşuyordu şöyle yaptık böyle yaptık diye laf attım twingo senin mi diye abimin falan dedi baya lafladık :)
Numaramı verdim zaten ara sıra uğrarım haberleşebiliriz :)
Fırsat buldukça ziyarete gelirm :)
klima var mi bunda_?
Hayırlı olsun allah kaza bela göstermesin
Hayırlısı olsun kazasız belasız inşallah :)
Merhaba herkese teşekkür ederim araçta klima yok satmaktan vazgeçtim 4 jant 4 lastik aldım yeni proje ise air süspansiyon lpg ve cam tavan :)
Hayırlı olsun güle güle kullan. Ben ilk otomobilimi hatırlamak bile istemiyorum :D Düşman başına :D
ben sanırım görmemişim bu konuyu. kazasız belasız kullan. bende yay alsammı almasammı dıye dusunuyordum. da yaylar cok ta fazla ıse yaramadı sanırım daha once takanlar cıkarttı hep alcalmıyor dıye. senın aracında durum nedır ? kesme bıcme yaptınmı yoksa sadece yaylarlamı duruyor ?
hayırlısı olsun kazasız belasız sürmek nasip olur umarım
bu kadar çirkin bir araba ancak bu kadar sevimli olabilir. Bayılıyorum twingolara. Kazasız belasız. Aracınız çok güzel.