User Tag List

Sayfa 7/9 İlkİlk ... 56789 SonSon
168 sonuçtan 115 ile 133 arası

Konu: 1993 Lada Samara Sport "Sasha"

SpeedlinE™ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Direksiyonun marka modeli fiyatı nedir acaba? Güzel duruyor Bide çarların maliyeti ne oldu? Su alıyor mu içi boyaniyor sanirim

samara - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Boyadan sonra bi hayli tatlı görünüm olmuş

bartworkz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı fatihdurutuna Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    maşşallah efsaneye
    Daha iyisi senin olsun.

Alıntı stak67 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    maşallah mis gibi olmuş bence 15 janttan vazgeçme. doğru lastikle çok güzel bi görüntü elde edebilirsin.
    Görüntü evet ama, daha güçlü bir motor veya daha konforlu amortisörlerle olabilir. Ben sadece görüntü odaklı davranamıyorum. Daha güzeli senin olsun hocam.

Alıntı SpeedlinE™ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Direksiyonun marka modeli fiyatı nedir acaba? Güzel duruyor Bide çarların maliyeti ne oldu? Su alıyor mu içi boyaniyor sanirim
    Luigi marka, ancak modelini bilmiyorum. Teşekkür ederim. Çarlar derken ne dediğinizi anlamadım. :/

Alıntı samara Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Boyadan sonra bi hayli tatlı görünüm olmuş
    Teşekkürler, daha iyisi sizin olsun

Jem89 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Valla çok güzel olmuş.. Maşallah Allah kaza bela vermesin..

srknwrx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Güzel proje şu sıralar bende kaporta boya derdine düştüm aracınızı hangi kaportacıya bıraktınız yardımcı olur musunuz?
    RACE WERKS

Golf MK1 GTD TOJ 56

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Jem89 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Valla çok güzel olmuş.. Maşallah Allah kaza bela vermesin..
    Amin, daha iyisi sizin olsun.

Alıntı srknwrx Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Güzel proje şu sıralar bende kaporta boya derdine düştüm aracınızı hangi kaportacıya bıraktınız yardımcı olur musunuz?
    Şaşmaz'da Demirtuğ kaporta boya var, ünal ve ibrahim usta. Dürüstçe konuşayım 3.250TL'ye mal oldu kaporta ve boya. Size ne kadar verir bilemem, ama kusursuz olsun isterseniz başka bir yere de yönlendiririm.

Erukay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    maşallah araca emeğinize sağlık

Benim de ilk arabam samaraydı, 18 yaşında sanayide deli divane dolandığım günler geldi aklıma, harçlıkları biriktirip lpg taktırmıştım

TigeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Araç çok çok güzel olmuş göğüs filan elden geçti mi çok temiz ve düzgün duruyor? MAşallah
    Alıntı Ludacris Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bmw yaris arabasi al hem en cok silindir onda var

SpeedlinE™ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Telefon yalniş duzeltmiste Farları sormustum

ssbutuner - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Güzel ayarında olmuş sade ve çok şık maşallah

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı fatihdurutuna Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    maşşallah efsaneye
    Daha iyisi sizin olsun, teşekkürler.

Alıntı stak67 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    maşallah mis gibi olmuş bence 15 janttan vazgeçme. doğru lastikle çok güzel bi görüntü elde edebilirsin.
    Ben şu anda 14" palio jantı ve 195/45/14 ile kullanıyorum, hatta son fotoğraflarını da ekliyorum aşağıda. Gunmetal yapacaktım, bulamadım. Hafif bir zımpara ve elimdeki mat siyah ile 2 kat attım şimdilik idare ediyor. Sonrasında profesyonel şekilde gunmetal boya yapacağım, bence çözülecek en ucuz ve en güzel jant. Ama biraz daha indirilmesi lazım aracın.

painkller - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    araçlarına değer veren insanları hep hayranlıkla izlemişimdir çok güzel olmuş maşAllah. İçi dışından daha çok ilgimi çekti şahsen ama o koltuk kılıflarıyla basit kalmış. birde kapı aynalarının ayar yerlerine bakalit ayarlanabilirse çok daha güzel duracaktır eminim. Rabbim nazardan saklasın, izlemedeyim.
    TR - B13

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı painkller Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    araçlarına değer veren insanları hep hayranlıkla izlemişimdir çok güzel olmuş maşAllah. İçi dışından daha çok ilgimi çekti şahsen ama o koltuk kılıflarıyla basit kalmış. birde kapı aynalarının ayar yerlerine bakalit ayarlanabilirse çok daha güzel duracaktır eminim. Rabbim nazardan saklasın, izlemedeyim.
    Teşekkür ederim, daha iyisi sizin olsun. Koltuklar kötü durumdaydı, döşeme yaptıracak maddi durumum da yoktu; İdareten böyle bir çözüm getirdim. Göğüste de alt kısımda kusurlar var, kışa girmeden komple iç dizayn yapılacak. O ayna bakalitleri de tek bulunmuyor, aynasının tanesi 20TL zaten. Büyük ihtimal ya hurdalıktan bir lada bulup içinden bayağı parça alacağım ya da 2 ad. yeni ayna alıp bakalitlerini kullanıp dışlarını da yedeğe koyacağım.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Erukay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    maşallah araca emeğinize sağlık

Benim de ilk arabam samaraydı, 18 yaşında sanayide deli divane dolandığım günler geldi aklıma, harçlıkları biriktirip lpg taktırmıştım
    Aldığımda LPG vardı, çok kötü durumda olduğu için söktürdüm komple. Taktırmayı düşünmüyorum ancak, maddiyat tabii ki belli olmaz.

Alıntı TigeR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Araç çok çok güzel olmuş göğüs filan elden geçti mi çok temiz ve düzgün duruyor? MAşallah
    Göğüsün üst kısmı değişti, iç tarafları bakımdan geçti. Ancak sökülüp takılırken bağlantı yerleri zarar gördü. Kışa doğru komple yenileme niyetim var. Teşekkür ederim.

Alıntı SpeedlinE™ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Telefon yalniş duzeltmiste Farları sormustum
    Farların camlarını söktüm, yansıtıcı hariç kısımları mat siyaha boyayıp camları tekrar taktım. Pattex ile yapıştırdım, bazı yerlerinden su almış bir tanesi. Bir ara tekrar söküp silikonlayacağım.

Alıntı ssbutuner Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Güzel ayarında olmuş sade ve çok şık maşallah
    Daha iyisi sizin olsun, teşekkürler.

K.Kaan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    maşallah çok güzel olmuş son hali. Böyle emektarlarla uğraşmanın ne kadar zor ve keyifli olduğunu iyi biliyorum. Kullanılmadığı zamanlarda yeter artık yeni birşeyler alsam mı diye düşünse de insan direksiyona geçtiğinde seviyorum arabamı diyor

lpg iptalinden sonra ne kadar yaktığını merak ettim açıkçası. Bende lpg kullanmıyorum bundan dolayı çok memnunum ancak muayene sıkıntı oluyor. Bütün evrakları hazırladım hafta sonu kısmetse muayeneye girip lpg ruhsattan silinecek. Biraz detaylı işlem bilgin olsun kardeşim.

TigeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı bartworkz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Göğüsün üst kısmı değişti, iç tarafları bakımdan geçti. Ancak sökülüp takılırken bağlantı yerleri zarar gördü. Kışa doğru komple yenileme niyetim var. Teşekkür ederim.
    Ne kadar tuttu? Bir de kapı içleri de mi değişmiş sanki çok temiz duruyor maşallah
    Alıntı Ludacris Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bmw yaris arabasi al hem en cok silindir onda var

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı K.Kaan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    maşallah çok güzel olmuş son hali. Böyle emektarlarla uğraşmanın ne kadar zor ve keyifli olduğunu iyi biliyorum. Kullanılmadığı zamanlarda yeter artık yeni birşeyler alsam mı diye düşünse de insan direksiyona geçtiğinde seviyorum arabamı diyor

lpg iptalinden sonra ne kadar yaktığını merak ettim açıkçası. Bende lpg kullanmıyorum bundan dolayı çok memnunum ancak muayene sıkıntı oluyor. Bütün evrakları hazırladım hafta sonu kısmetse muayeneye girip lpg ruhsattan silinecek. Biraz detaylı işlem bilgin olsun kardeşim.
    Teşekkür ederim. Bende de flash vardı, sizin konuda az volta atmamıştım. Aynen dediğiniz gibi, garip bir şekilde sevdiriyorlar kendilerini. Hatta aşağıda benimkini de paylaşayım;

LPG iptalinden sonra 40-45krs yakıyor, en son ölçtüğümde. Econ göstergesine göre hareket edersem 30-35krş arasına iniyor. LPG iptalinden sonra ne gibi belgeler hazırlamak lazım? Ben direk gidiliyor diye biliyordum.

Alıntı TigeR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ne kadar tuttu? Bir de kapı içleri de mi değişmiş sanki çok temiz duruyor maşallah
    Kapı içleri değişti evet 400TL takımı. Göğüsün üst kısmı 120TL. Alt konsol 45TL (çok kötü yan sanayi), orjinal arayışındayım. Ancak haftaya Azerbaycan'a gidiyorum, bej göğüs-kapı döşemesi bulursam ona çevireceğim.

K.Kaan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı bartworkz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Teşekkür ederim. Bende de flash vardı, sizin konuda az volta atmamıştım. Aynen dediğiniz gibi, garip bir şekilde sevdiriyorlar kendilerini. Hatta aşağıda benimkini de paylaşayım;

LPG iptalinden sonra 40-45krs yakıyor, en son ölçtüğümde. Econ göstergesine göre hareket edersem 30-35krş arasına iniyor. LPG iptalinden sonra ne gibi belgeler hazırlamak lazım? Ben direk gidiliyor diye biliyordum.

Kapı içleri değişti evet 400TL takımı. Göğüsün üst kısmı 120TL. Alt konsol 45TL (çok kötü yan sanayi), orjinal arayışındayım. Ancak haftaya Azerbaycan'a gidiyorum, bej göğüs-kapı döşemesi bulursam ona çevireceğim.
    Maşallah flash güzelmiş

lpg söküm faturası alınıyor, araca tadilat projesi çiziliyor ki bu arabanın orjinaline dönmesi konusunda projeye hala anlam verebilmiş değilim, ve bu projenin onaylanması ile ilgili evraklar var. Oldukça maliyetli ve boş bir iş anlayacağın. Başka türlü muayeneye kabul edilmiyor hiçbirşekilde.

Bu arada yakıt gayet iyiymiş benzine göre. Flashı tahmin edersen baya baya fazla yakıyor bu rakamlara oranla

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı K.Kaan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Maşallah flash güzelmiş

lpg söküm faturası alınıyor, araca tadilat projesi çiziliyor ki bu arabanın orjinaline dönmesi konusunda projeye hala anlam verebilmiş değilim, ve bu projenin onaylanması ile ilgili evraklar var. Oldukça maliyetli ve boş bir iş anlayacağın. Başka türlü muayeneye kabul edilmiyor hiçbirşekilde.

Bu arada yakıt gayet iyiymiş benzine göre. Flashı tahmin edersen baya baya fazla yakıyor bu rakamlara oranla
    Ben LPG taktırıyorum geri. Kullanmayım ama dursun. Uzun yolda filan lazım olur belki. Evet, Lada Samara zaten karburatorlu motorlarda en az yakan arabalardan. Hem LPG hem benzinde.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)