kanadı begenen yok anlasılan rc kanadı taktık oda cok cılız kaldı arkadaslar...
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
2.0 turboyu takınca alt devirler baya ölmüştür ne kadar chip yapılmış olsada
ama genede maşşah güle güle kullan serhat abi
www.egeturbo.com
Turbo asker
walla bende dynı verisini merak ettim speclere göre iyi rakamlar elde edilmesi lazım diye düşünüyorum.
rc tamponu çok güzel durmuş araba iyide basılmş çok şık olmuş ama bende spoileri beğenmedim açıkçası allah kaza bela vermesin dyno vrilerini bekliyoruz
Biz hayatı mayaların takvimine göre değil ALLAH ın taktirine göre yaşarız
maşallah güzel olmuş nazar değmesin![]()
Kanat ve ön kare plaka bence acil değişmesi gerekenlerden. Stoplara el atılsa araç sök tak işleri tmm olur. Ama arka fazla inik oda 1-2 cm kalkarsa araç nokta olur. Dyno sonucu bekliyorum. Hayırlı olsunBu arada aynaların dipleride siyah olsa iyi olur
![]()
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
şaka makinası diye ben buna derim çok iyi yaa
Arka spoilerı bence çok güzel ... sparco replikası heraldeonun dışında aracın önü 2 cm inmeli arkası 2 cm kalkmalı bence
maşallah
çok şık olmuş maşallah
tum yorumlar ıcın tesekkurler arkadaslar onlerı dah afazl abasamıyoruz nedenı araba her yerde surtuyor cunku arkanın yukseklıgı ıyı sayılır stoplara gelınce ledlı stoplarımda var ama bu stopla kanat bırbırını tamamlıyorlar dıye dusunuyorum...
Maşallah çok güzel duruyor kazasız belasız bide şunları GTI gibi tek kapı yapsalar of of![]()
...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)