güle güle kullan aracını, üstündeki çelik jantlar güzelmiş keşke sökmeseydin. Arka camlara hafif bir cam filmi bir de App takarsan çok şık olur. bence başka bir şey yapmaya gerek yok, bu tarz retro araçlar orjinal haliyle güzel.
Printable View
güle güle kullan aracını, üstündeki çelik jantlar güzelmiş keşke sökmeseydin. Arka camlara hafif bir cam filmi bir de App takarsan çok şık olur. bence başka bir şey yapmaya gerek yok, bu tarz retro araçlar orjinal haliyle güzel.
Hayırlı olsun.
Benim arabamın aynısı ama klima yok bende. Tüm düşüncelerine katılıyorum. Çekici bir çok 70-80 HP üzeri araçtan daha iyidir şaka yapar. Yakıtı iyi 5 Litre civarı şehir içine düşüreibliyorum ama uzun yoldada bu civarlarda.
Tatlılık, şirinlik, kullanılabilme,fonksiyonellik fazla olan bir araç. İçi çok geniş ve koltukların özellikleri çok iyi. Arka koltuklar belli açıya kadar yatıyorlar. En dar bagaj halinde büyük çocuk arabası rahat sığıyor ama fazla birşey koyamıyorsun. Yinede bir çok lpg'li HB araç ile aynı oluyor. Direksiyon elektrikli olması,elektrikli cam vs özellikleri çok iyi. UFak araba her araya girersin. 2 arabanın zor sığdığı sokaktan direk dönebilirsin filan..
İyi bir seçim yapmışsın
cok güzel olmus elinize sağlık kazasız belasız gunlerde kullanın :)
Güzel tercih, parasının hakkını sonuna kadar veren bir araçtır. Güzel günlerde kullan aracını.
twingo fun clubta açtığım başlık sana faydalı olabilir incele istersen.
http://www.twingofanclub.com/kendi-t...kfek-islemler/
Anlatım ve resimler çok güzel olmuş :)
Araca da maşallah. Gayet güzel toparlanmış baya yakışıklı olmuş.. Ne güzel 6-7 ay öncesine kadar Denizli'de tek openair bendeydi baya çoğaldı :D Twingolar candır.. Bir ara buluşalım senin motoru bi incelemek istiyorum.. Çok düzenli duruyor. Parça vs konusunda sıkıntı yaşarsan bana mesaj at bi şekilde yardımcı olurum.. :)
Allah kaza bela vermesin :)
su anda baktıgım bı twıngo var bunları gordukce daha bı hosuma gıtmeye basladı ıyıce ısındım daha almadan :) kazasız belasız masallah..
Sahibinden.com'da takip ediyorum araçları fakat çok uçuk fiyatlar yazılıyor. ***** bir araba ilgi görünce araç sahipleri fiyatları saçmalatıyorlar.. Hayırlı olsun , Allah kaza bela vermesin doğru bir seçim olmuş bence twingo. . Benzin'de kullanıyorsanız ne kadar yakıyor acaba?
süper omuş elinize sağlık cam gibi omuş tam öğrenci işi hele güneş yüzünü gösterdimi cabrio tadı veriyor açılınca tavan.
keyifli sürüşler.
Keşke benimki de 98 ua da altı olsaydı. Hoparlör kapağı derdi olmazdı. :D Hayırlı olsun bu arada :)
F7R parası istiyolarmı bunlara emre :D
Enerji sistemleri mühendisliğindeyim. Senin memleket neresi ?
Direksiyon simidi evet malesef kötü görünüyor, ***** plastik kalitesi :)
Teşekkür ederim. Lastikleri ebat yanlış olduğu için çıkardım. Aklımda jantları çıkarmak yoktu uygun ebatlı 14" lastik aradım ama bulamadım. Durum böyle olunca komple değiştirdim :)
Teşekkür ederim. Tüm camlara film şart, aracın çoğunluğunu camlar oluşturuyor zaten akvaryum gibi araç :D
Teşekkür ederim, her geçen gün daha da alışıyorum araca. Ben çok fazla uzun yol yapan bir insanım, Vize ve finaller hariç her hafta Denizli-Isparta, Isparta-Denizli yapmak zorundayım. Bu yüzden de 110 km/h gibi hızlarla gidiyorum. Twingo bu hızlarda yüksek devirlere çıkmış oluyor ve tüketimi artıyor. Ben bu şartlarda 5,5-5,6L /100km ortalama ölçtüm.
Çok teşekkür ederim, sağolasın hocam :)
İlk fırsatta sayfaya üye olup konuyu okuyacağım. Teşekkür ederim :)
Öncelikle teşekkür ederim, Denizli'de kaç tane twingo var şuan bilmiyorum ama benim bildiğim bir sanayide var, birde Renault çalışlarından birinde var. Geçen hafta hava güzeldi ve Open air ile Denizli bir başka güzelmiş onu anladım :) Fırsat bulunca buluşalım bir ara, Facebook üzerinden ekleyebilirsin.
Teşekkür ederim, eğer bu fiyat aralığında araç arıyorsanız kesinlikle tavsiye ederim :)
Teşekkür ederim. ***** yaz yaklaşıyor ve doğal olarak tavanında herhangi bir özellik olan araçların hepsi prim yapmaya başlıyor :) Aracı benzinde kullanıyorum. Uzun yolda 90km/h hızla gidersen 5 L/100km ortalamaya rahatlıkla ulaşılıyor. Ama ben genelde 110 civarı seyrediyorum ve araç kısa dişli oranlarına sahip olduğu için devir yükseliyor. Bu hızlarda 5,6 L/100km gibi bir ortalama elde ediyorum. Şehir içinde 7 L/100 km civarında geziyor. Yani aslında sanıldığı kadar yakmayan, koklayan bir araç değil.
Teşekkür ederim, güneşli havalarda güneş gözlüğü ile çok eğlenceli oluyor. Tam olarak cabrio olmasa da, yine tat veriyor :)
Çok teşekkür ederim, varsın hoparlör kapağı derdi olsun, 98 üzerinden çift airbag var :)
Uğurcum bilmiyorum valla ne parası istiyorlar ama doğan Slx 15.000 lira dan satılıyor bu memlekette. Megane RS'e niyetlendik, Twingo sahibi olduk ne diyorsun bu konu hakkında :D :D ?
Cam filmi kesinlikle yaptırmalısın.. :) Gerçekten dediğin gibi akvaryum gibi araç.. O yüzden çok güzel duruyor camlar siyah olunca.. :) Benim kutuda aşağıdaki..
Denizlide var 7-8 tane.. Ama çoğu bakımsız duruyor..
http://i.hizliresim.com/gkJMd5.jpg
Film şartmış bir kere daha gördüm :) Denizli'de misin şuan ?
Aynen Denizli'deyim.. Facebook'tanda ekledim :)
Maşallah twingolar çok güzel araçlar emeğinize sağlık araç can bulmuş kazasız belasız kullanın :)
Maşallah aracın son halı cok guzel olmus elınıze kolunuza saglık Allah kaza bela vermesın tekrardan hayırlı olsun
Maşallah araç boncuk olmuş Allah kaza bela vermesin.