hayırlı olsun güle güle kullanın.
Printable View
hayırlı olsun güle güle kullanın.
Kendi emegimle üni zamani aldığım ilk arabaydi. O paralara o zevk başka araçta yok.
Maşallah kazasız belasız cezasız kullanın :)
Maşallah..içinin ferahlığını iyi bilirim,seneler önce 7 kişi binmiştik aracına. :)
Keyifli bir araçtır.yapılanlar tadında olmuş.
accorddan sonra park yeri kolay olur :) kazasız belasız kardeşim
Çok teşekkür ederim, şirin araçlar gerçekten :)
Alışabildin mi Isparta'ya ? :D
Elimden geldiğince ilgilenmeye çalıştım, çok teşekkür ederim :)
Çok teşekkür ederim :)
Sağolasın hocam :)
Ben tamamı olmasa da bir kısmını bile kendi paramla aldığım için çok mutluyum. Üniversite zamanı için çok ideal araç :)
Teşekkür ederim hocam :)
Benim bir kerelik 6 kişi bindirme durumum oldu, gayet eğlenceliydi. Teşekkür ederim :)
Aynen Yücel park olayı çocuk oyuncağı gibi :D ***** bizim Accord'ların birde dönüş çapları çok genişti :D
- MaşaAllah...:)
- Yapılan çalışmalarla daha bir güzel hale gelmiş gerçekten. Keyifli ve güzel günlerde kazasız belasız sürüşler dilerim ;)
- Twingo ; gerçekten ekonomik , konforlu ve şirin bir öğrenci arabası :icon_tup: Ben de Maruti'mi almadan Twingo ve Ford KA listemde yer alıyordu. Ancak daha düşük bir bütçe ayırabildiğim için tercihimi Maruti'den yana kullandım. Yine de bir dönem Twingo kullanmayı istiyorum. ***** Suzuki Maruti'mizin Klima, hidrolik direksiyon ve ABS gibi donanımları yok. Vazgeçemediğim Küçük araç hobisine ilerleyen zamanlarda bu donanımlara sahip Twingo veya Ford KA ile devam etmek istiyorum.
- Twingo konusunda detaylı kullanıcı bilgi , tecrübe , öneri ve tavsiyeleri de merak ediyorum. Kim bilir belkide Bir Twingo da Denizli'den Kütahya'ya gelir...:)
- Tekrar hayırlı olsun inşaAllah...:)
Maşallah allah kaza bela vermesin. Kusura bakma yazdıklarını okuyamadım sadece fotolara baktım :)
Tamponda siyah bıraktığın yerleri parlak siyah boyasan bide farları bide sinyalleri değiştirsen çok daha temiz dolu durur.
Yerlan 1 olmasıda şart tabi :)
Allah kaza bela vermesin .