Hayirli olsun kazasiz belasiz
Çok çok güzel. Bende şu sıralar kırmızı fr'ı haddinden fazla istiyorum, değişik bir tarzı var çok seviyorum bu kasayı. Güzel günlerde kullanın. ALLAH bana ve isteyen herkese nasip etsin diyeyim![]()
.
Masallah kazasiz belasiz guzel olmus![]()
hayırlı olsun allah kaza bela vermesin
Audi A4 1.8Tquattro B5-Audi A4 2.0Tquattro Manuel B7-Audi A4 1.8Tquattro B5-Audi A4 1.8Tquattro Manuel B6
OTOKAR&FOTON&İVECO
Gaziantepli Kardeşler A.Ş
maşallah kazasız belasız
34 BAK 117 - cıvıc vti
34 BB119 uno s -- 34 RED 87 cıvıc vti -- 34 UL 5510 corsa 1.7 dti -- 34 ZJ 7086 focus 1.6 tdci -- 34 FP 6830 corsa 1.7 dti --
34 HK 4550 - cıvıc vtec2
burdan da kocaman bir maşallah çekelim mahallemizin beyaz prensine) 41,5 kere hemde Kazasız belasız nazarsiz sürüşler olsun cumlemize ,,,
Ne demek abim ne emegi oldu bir kac fotoğraf ın her zaman buluşur her zaman makara muhabbet sohbet elimizden geldiği kadarhavalar düzelsin video klip vs yaparız hafta sonu cok iyi olur,,,
Masallah Allah kaza bela vermesin, bulabilirseniz mk2 leon cupra janti inox renginde cok yakisiyor gormustum adanada.
Maşallah Allah nazarlardan saklasın, yanlış hatırlamıyor isem yay konusunda baya bir tereddütte kalmıştınız. Ben size H&R yay tavsiye etmiştim. Ama voglantta güzel bir karar olmuş. Beyaz renk ayrı bir güzel iyi günlerde kullanın![]()
Amin iyi dilekleriniz icin cok tesekkur ederim evet baya bi arada kalmistim yay konusunda tereddutlerim vardi vogtland aldiktan sonra konfordan hic bisey kaybetmedim hatta fr larin suspansiyonlari oldukca sert o durumuda halletmis oldum bi bakima h&r olan bir arkadastan pekte olumlu yorumlar almadim acikcasi hala sert arac dedi onun icin vazgecmistim
İzmirde 6 sanayi sitesinde yaptirdim isterseniz yaptirdigim ustanin adinida yazarim test ettinizmi derken ne demek istediginizi tam anlayamadim ama ayni islemi yaptiran bi kac arkadasim daha var mesela golf7 kullanan bi arkadasim yaklasik iki yildir bu sekilde kullaniyor hic bir sorun yasamadi ve onun on taraf dahada basik isterseniz resimde atabilirim
bi mk3 kullanıcısı olarak şunu söyliyebilirim ki hakikaten çok güzel olmuş araç..
inşallah kısmi dokunucağım zaman tecrübenizi almak isterim..
bide bu ekran mevzusuna çok takıldım bu şimdi orjinal ekran mı klip filan oynatanbizde yapabilir miyiz yani.. ? vag can pro nedir bu arada cahiliğime verin
![]()
yt7
Şu kasadan sonra tek sevdiğim seat. Aracın iç dizaynı zaten beni bitiriyor, dışı da yanında hediyesiGüle güle kullanın hocam.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)