Evet bugün itibariyle cruise montajınıda tamamladım , sadece pc 'den tanıtmak kaldı . Direksiyon altı muhafazasını 0 ' a 0 kestim orjinalden hiç bir farkı olmadı
![]()
Çok keyifli okudum, kazaları görünce canım sıkıldı vallaMaşallah, umarım bundan sonra Allah kaza bela vermez
![]()
Maşallah aracın her yerinde bir emek var.
Rabbim başka kaza bela yüzü göstermesin ağız tadıyla binmeyi nasip etsin inşallah
Ne mutlu Türküm diyene
emeğinize sağlık ufak tefek kazalar olmuş onada nazar diyelim kazasız belasız kullanman dileği ile![]()
Hayırlı olsun öncelikle. Sitede o kadar araç gördüm , sizin ki kadar keyif almadım cidden. Çok güzel emek vermişsin, hayırlı olsun.. Tam böyle güzel giderken kazaları görünce
" ah be " dedim ama yılmadan devam etmişsin. Yapılabilecek en güzel işlemleri yapmışsın gerçekten, kazasız belasız kullanman dileği ile..
Hocam ellerinize sağlık.Bütün dokunuşlar yerinde olmuş.Tekrar karartmalı farlara geçmenizi tavsiye ederim.Çok yakışmış.Bu arada şahinle yaptığınız kazada şahinin tavanı falan yamultmuşsunuz.Sizin arabanın tampon far kırılmış.Tofaş hatta bütün araçlar yan direkleri çok zayıf diğer kısımlara göre.Ama bu kadar beklemezdim.
Maşallah çok güzel olmuş gerçekten emeğinize sağlık...
307 aldırcak cinsten olmuş dostum... maaşallah... ama ses sisteminde gögüse kaliteli bi double takardım ben olsam...
Çıkar at acıları , Giy hadi cicileri ; Herşeyi unutturur Ankara Geceleri...
masallah ılk gunden bugune bayagı bır desıklık yapmıssınız Allah kaza bela vermesın camlara hafıf tonlu bır fılm cekıp goruntuyu dahada guzellestırebılırsınız
teşekkürler , yaşım geçsede bu heves bitmez herhalde
teşekkür ederim
teşekkür ederim iyi dilekleriniz için , cümlemize kazasız belasız
teşekkür ederim
double veya teyp hiç düşünmedim ama şu tarz bişey kullanırım takarsam
Teşekkür ederim , dediğim gibi aklımda onlar yaza doğru inşallah![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)