Bir E39 sever ve kullanıcısı olarak kocaman bir Maşallah aracınıza! Allah kaza bela vermesin,uzun süre keyifli kullanın..
E39 gerçekten çok özel bir araç..
Printable View
Bir E39 sever ve kullanıcısı olarak kocaman bir Maşallah aracınıza! Allah kaza bela vermesin,uzun süre keyifli kullanın..
E39 gerçekten çok özel bir araç..
Time triali biz duzenliyoruz. Mayis ayi icinde yeniden duzenleyebiliriz.
Draglar bu ay icinde olcakti yine iptal oldu. Bekliyoruz bizde :)
Çok güzel Maşallah M5'e .
Eskimeyen güzellik, maşallah.
kocaman bir maşallah :)
Aracınıza maşallah en Sevdiğim renk kazasız belasız binersin,z inşallah:) YouTube da bir video vardı e46 m3 , sizin m5 ve bir tane daha m5 deniyorlardı , sizin araç ayırıp gidiyordu öyle kalmış Aklımda tekrardan maşallah
MaşAllah renk ve kasa tamamlamış birbirini kazasız belasız olsun..
dogrudur o m5 te sıkıntılar varmıs arac sahıplerıde farkında degıllerdı. o gece tanıstık arkadas olduk o vesıleyle. orda denedıgımız e46 m3 ızmırın en ıyısı.
ayrıca o gece denenıpte vıdeosu olmayan golf R var. 220 ye kadar basabas gıttık sonrasında ben cıkıyor. 1.8 basıncla 380 hp oldgunu soylemıslerdı cıddı yuruyen bır golftu. hayran kaldım o arabaya.
renk benımde cok hosuma gıdıyor keske ıcı bej olsaymıs ıcı sıyah araba hıc kullanmamıstım ılk baslarda yadırgasamda alıstı gozum. bakımı basıt en azından. ıcı acı renk arabalardan cok cektım
maşallah kazasız belasız... aracınız cok güzel duruyor ve egzoz sesi muazzam...
Valla maşallah kondisyonlu sağlıklı araç başka oluyor. Bence kombinasyon harika zaten aracın rengi o kadar güzelki içi ne olursa olsun:) kazasız belasız inşallah...
rengi efsaneee cidden kazasız bbelasız ilerde binmek nasip olur inşallah benim içinde :)
maşallah rengi duruşu sesi müthiş :) kazasız belasız ..
Masallah kazasız belasız kullanın
masallah beranın eskkı aracımı bu
Beranin araba duruyor. Mes plaka. Renk benzerligi var. Tonlari farkli
rengi,durusu,sesi harika! kazasız belasız kullanmanız dilegiyle.
maşallah çok güzel kazasız belasız
ıyı dıleklerınız ıcın tesekkurler.
Maşaallah... :)
Söylenecek söz yok. Renk harika...
Bi ara, kalahari bej bi tane vardı İzmir'de... Acaba ne oldu?