Maşallah kazasız belasız
Printable View
Maşallah kazasız belasız
Emin ellerde bir e39 gibisi yoktur :)
Maşallah
Adamlar nasıl tasarladı ne yaptı bilmiyorum ama bu m5 gibisi bir daha üretilmedi :)
Maşallah Boncuk Gibi
tesekkurler arkadaslar. özenle saklıyorum gercekten. saklanmayı hak eden bır arac, 99 model. 99 senesınden berı servıs kayıtlı, butun faturlar bende. motora anahtar degmemıs, dosemeler ellenmemıs, sagı solu sokulup takılmamıs, fabrıkasyon dısında parca kullanılmamıs. kısacası kurcalanmamıs bır araba. bazen daha spor bır araba almayı dusunuyorum ama satarsam yazık olcak farkındayım
Aracınızın maşallahı var. Forumdan da biliyorum kazasız belasız binersiniz inşallah...
e34 ve e39 m5 benim kesinlikle hayalimde olan ve kesinlikle biri gün ikisinede sahip olacağım :) araç çok özel ve güzel ben bakarken eridim :) e39 m5 in en sevdiğim özelliği ciğerden gelen ses Allah kaza bela vermesin benim gibi psikopat sevdalılara nasip etsin :)
Bazı akşamlar bostanlıda görüyorum cayır cayır gidiyor valla. Çok güzel kazasız belasız kullanın.
haziranda summerfest'te canlı canlı gördük maşallahı var :) Allah kaza bela göstermesin
cok guzel masallah kazasız belasız
Tam da aradığım M5 maşallah kazasız belasız
Satmaya karar verdiğinizde benide listeye yazın baya bi taliplisi vardır sanırım