kazasız belasız şık olmuş
ömer maşallah çok iyi olmuş harbiden![]()
twitter: sedatmert10
instagram: sedatmert10
web: bursapower.com
Güzel sonuçlar alınmış. Maşallah. Ağız tadıyla binmek nasip olsun.
Korkaklar sık sık ölür, cesurun ölümü bir defadır.
instagram: harunsarikamis
MaşAllah güzel olmuş ama bu kadar yapmışken keşke renk değişikliğine gitseydin kiraz kırmızı trophy sarı vs iddaalı renklerle çok daha iyi olurdu bence iyi günlerde olsun![]()
ALLAH VAR GAM YOK..
ilk resme bakınca dedim yine bir amerikan park yaptım nasıl olmuş konusudevamı şahane tabi emeğinize sağlık
Teşekkürler allah razı olsun
Teşekkürler sağolunHerşeyin fotosunu çekemedim ama iyi oldu diye düşünüyorum bende
Bundan önce aynısını Kırmızıya boyayıp topladım eksoz sistemi açık bi yazılım filtre falan bişeyler vardı. Buna yapmicam arka tampon siyah olmadan gerçek RC gibi takılıyorum
Sen daha dur nerelere sıkıştıracam ben seni
Gel gel bi çekim yapalım kalkınma seni bekler
Fiesta'ya yapılacak işlemler belli ayrıyeten alınıcak çokta parçası yok , ama yinede ortalama 3000 - 4000 leri buluyor
120TL arka kelebek camlar, Orjinal RC ayakları 150 TL 300 Tlye iş bitiyor
Valla mayıs 12'de aldım arabayı bugün 1 ay oldu işte 1 ayda tamamladım hemen hemen herşeyi başka bi araçtır çok var buralarda
Marşpiyel altını siyah yaptım çok kaba diye takmadım, eksozu üstü çıta kalıbını aldırdık başkalarınada lazım olur diye boyanıp takılıcak bu hafta içi nasipseTeşekkür ettim sağolun ..
Şuan boyanmış halde son fotoları yakında atıcam teşekkürler
Zorlanmıyo değil bide çok basıksa sorun oluyor evet ama görsel aracı olduğu için çamurlukları açıp jantlardan biraz aldırdık şuan herangi bir sıkıntı yok. biraz daha düşecek işte
Teşekkür ettim sağolasın Toprak
şuan yapıldı son fotoları atıcam
Peugeot Sport
Birazdan eski aracımın resmini atıcam 2. kez yapma gereği duymadım o yüzden bu sefer beyaz olsun dedim
Tek tek Cevap yazamadım kusura bakmayın, iyi dilekleriniz maşallah diyen dillerinize teşekkürler sağolun . Güncel fotolar yüklenicektir![]()
Peugeot Sport
çok iyi olmuş. gözüme sadece rc egzos çerçevesi takıldı, oda olursa ateş eder![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)