teşekkür ederim 19" ve 9 ofsete göre iyi düştü aynen
teşekkür ederimorjinal birşey istiyorsan çok değişiklik gerekiyor evet
far dışında; gateway, afl modülü, afl sensörü, bcm değişmesi gerekiyor. Bir de bu işten anlayan iyi bi usta lazım oluyo![]()
teşekkür ederim 19" ve 9 ofsete göre iyi düştü aynen
teşekkür ederimorjinal birşey istiyorsan çok değişiklik gerekiyor evet
far dışında; gateway, afl modülü, afl sensörü, bcm değişmesi gerekiyor. Bir de bu işten anlayan iyi bi usta lazım oluyo![]()
Ön tamponu nereden ve ne kadara temin ettiniz acaba?
jantlar nokta olmuş bence. maşAllah kazasız belasız. diğer eklenecekler ilede gayet şık olacağı kesin
Ben replica kullanıyorum 4 5 aydır, şimdilik bir sıkıntı çıkmadı. Aydınlatma da gayet güzel.
Orjinalde hakı bokunu geçiyor malesef.
Ledler önden görüntüyü çok değiştiriyor. Bakan dönüp bir daha bakıyor
Led olarakta , far olarakta performansından çok memnunum. Taktığım WinPower marka farlar. Piyasada ucuz vasat olanlarıda var.
İmkan varsa gönül orjinalden yana tabiki
![]()
Bazı tsi lar doğuştan şanslı![]()
bi arkadaşım getiriyor satış fiyatı 2150 lira komple set halinde
aynen öyle bayaa bi tuzlureplikalar da fena değilmiş aslında. orjinalin bu kadar tuzlu olduğunu bilmiodum bende replikaya kayıcam mecbur
şu yorumlar benim içimi daha çok rahatlatıyor cidden 1.kullanıcı ağzından tecrübeler. teşekkürler dostum
cevizlibağ Türk petrolde gördüm canlı olarak resimlerden daha güzeldi , maşallah allah ağız tadıyla binmeyi nasip etsin
Jackson Racing Supercharger Setup / Nardo Fn2 TypeR
teşekkür ederim saolasın
doğrudur aynen teşekkür ederim
aynen genelde orda kendim zevkle yıkamayı seviyorum başka yerde öyle imkan pek yokteşekkür ederim bende sizin aracı görmüştüm ama burdan olduğunuzu tahmin etmemiştim açıkçası
Hocam böyle bir araba yok ya maşallah çok beğeniyorum ben. Kazasız belasız binmek nasip olsun
German Style
Maşallah ıvar
EVOLUTION X
Burak'ım maşallah kardeşim gayet güzel ilerliyor. Farlardan sonra daha şık olacak ön görünüm Maşallah kazasız belasız kardeşim![]()
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
teşekkür ederim
çok teşekkür ederim saolasın
teşekkür ediyorum
saolasın
avrupa sistemi çok iyi wallatmmdır anlaştık
eyw melihim saolasın bitir şu askerliğide mavişin yüzünü görelim artık![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)