MaşaAllah, Allah kaza bela vermesin. Aracı arasıra fatihte bizim caddede görüyorum DD scirocco ile... Her gördüğümde aracımdan soğuyorum![]()
MR.EVO53
Araç çok zalim duruyor, boşuna dememişler kırmızı olsun 5 kuruş fazla olsun diye. Facebook'ta yeni resimleri gördüm forumda da bekliyoruz. Kazasız belasız keyifli sürüşler![]()
GN§WORKS
Aracınizi yanlış hatırlamıyorsam trafikte seyir ederken ramazan ayında Baliksirde sehir kahwesinin onunde gördüm inanamadım resmen tekrar tekrar baktım bu arac techtturkeydeki mi diye döndüm sonra aracınızı incelemek sizinle tanısip sohbet etmek için yanına geldim ama sizi göremedim.balikesir de airli araç olmadıgi için kırmızi golf resmen yerde oturuyo gibi geldi gerçekten masallahı war aracınızın.![]()
tek kelimeyle harika olmuş güle güle binin.
yeni jantlarımız ve stoplarımızla son halimizin fotolarını paylaşıyımyalnız jant rengi daha sonradan değişecek koyu gri bir renk ile. orjinal hali böyleyken biraz kullanayım dedim.
![]()
maşallah hocam yeni jantlar çok yakışmış
saygılar
Punto Evo Mjet - ANKARA (Sold)
Bravo 1.6 120Hp Sport Style Dua.(Sold)
Passat Variant 16 1.6 TDI DSG Highline(Sold)
Passat Variant 2024 1.5 eTsi Elegance
Başkan naptin sen ya çok tehlikeli olmus kalite, OEM duruş, temizlik ve tecrübe bilgi resimlerden hersey ortada MASALLAH
Balikesir e geldiğinde tanisalim mutlaka bu arac canlı görmek isterim![]()
süper olmuş, maşallah, diyecek bişey yok. tekerine taş değmesin.
.CeM. Nickli Üyeden Alıntı
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)