çok güzel olmuş abi kazasız belasız, vites topuzu tepesindeki opc logosu sticker mı nerden temin edebiliriz özel değilse?
Printable View
çok güzel olmuş abi kazasız belasız, vites topuzu tepesindeki opc logosu sticker mı nerden temin edebiliriz özel değilse?
Çok harika duruyor harcanan emeğe deymiş bir araç. İyi günlerde binmen dileğiyle..
Maşallah, kazasız belasız.
Direksiyon orjinal Cors direksiyonu mu? Onu anlayamadım da :) ..Araba çok temiz duruyo Maşallah
teşekkür ederim abim yaptık kendi çapımızda bişiler işte , arabayı zorla aldım senden ama :)
teşekkur ederim , kırmızıdaki jantlar çamurluk içinde duruyo bende o görüntüyü sevmediğim için düşük et li jant aldım dışarda durması için
http://www.techturkey.com/forum/do-i...lgisayari.html
burdan bakabilirsiniz teşekkurlerr
teşekkur ederim herşey için fotolarda biraz oynama var bazılarında amaa rengi canlı boya koruma yeni yapıldı ondan olabilir
yok ya estağfurullah herkez kendi çapında :)
haziranda olur o zamana kadar ankarada değilim malesef :) haber vermeniz yeterli gelirim ben
teşekkurler , direksiyon airbag değişik orjınal vauxhall in direksiyon göbeği yapmacak neresi geldi anlamadım ?
orjınal vauxhall direksiyonu opelle aynı yani aynı firma
kardeşim kendim yaptım yan sanayi vites topuzu aldım onun üzerindeki 1-2-3-4-5 yazan yuvarlak parçayı söktüm zımparaladım üzerine sticker onun üzerinede kaput koruma filmi çektim damla modeli gibi orjınal bişi oldu o parçayıda kendi vites tıpuzundaki yuvarlak parça ile değiştirdim
Maşaallah. Eski bir Corsa kullanıcısı olarak aracınızı çok beğendim. Detaylara verdiğiniz önemi takdir ettim. Ufacık bir sticker bile bazen çok değerli olabiliyor :)
Maşallah'ı var gerçekten çok güzel.
Rengin ve arabanın maşallahı var Allah kaza bela vermesin. Bencede kırmızı corsadaki jantları kendi arabanıza takabilirsiniz muazzam durur.
Renk, duruş muhteşem maşallah
Maşallah kardeşim. Kütahyan'ın gözdesi. Yollar gidişine kızlar duruşuna hasta :)
maşallah çok güzel olmuş corsa da en sevdiğim renk gerisi yalan bence :)
41 kere maşallah.:icon_tup::icon_rule
Maşallah kazasız belasız