ne yalan söyliyim benimde içimde bir tofaşçı yatıyor ve araçtada ciddi ciddi emek göze çarpıyor fakat biraz daha dış görünüş için bişeyler yapılmalı bence tamamlayıcı noktalar. MaşAllah.
ne yalan söyliyim benimde içimde bir tofaşçı yatıyor ve araçtada ciddi ciddi emek göze çarpıyor fakat biraz daha dış görünüş için bişeyler yapılmalı bence tamamlayıcı noktalar. MaşAllah.
TR - B13
Aynalar çok küçük görüş onunla çok kısıtlıdır. Ayrıca sizin bahsettiğiniz kanat işi downforce ama o öyle al kanadı tak şeklinde yapılabilicek birşey değil hesaplamaları falan var.
Yine de çoğu kişinin aman Tofaş dediği araca para harcamışsınız bu bile takdir edilir gözümde ayrıca yürüyen ne alemde standart mı?
Zevkime uygun değil ama gayet bilinçli ve emek verilerek yapılmış bi araç. Saygı duyuyorum. Kazasız belasız. Maşallah.
hafiften dtm yi andırdı bana geniş çamurluk spoiler dışarı takılmış intercooler sanırım ama buna rağmen ön ve arka tamponlarda hemen hemen hiç bişey yok ve cılız kalmışlar. arkaya tamamlayıcı bir difüzör önede en azından yırtıcı farklı bir lip olabilir çünkü araç sıradan değil, madem işlevsel olarak düşünüyorsun spoileri falan böyle boş kalmaması lazım bence.
TR - B13
Araca maşallah. Dış görünüş için eklenti düşünüyorsanız Webasto sunroof , kelebek iptali,mor stop jantlarıda hartge ya da alpina takabilirsiniz. Ama arka taraf 10 ofset olsun![]()
Coğrafya kaderdir
renk seçimi iyi ama bu araca yakışmams bence.arac komple siyah olup enkei tarzi 10 kol paralel jant olsaydı. daha kibar bi kanatla cok yakışıklı durabilirdi. motoru ve içine bu kadar harcama yapıp vitrin kısmını es geçmemek lazm. jantlar kore malı muhtemelen 2007 de üni okurken 94 Şahinime 16 kore borbeti 1000 liraya almıştım. alman borbetler iyi paraydi. Eğer paran varsa dediklerimi bi düşün. kesene bereket emeğine sağlık..maşallah
SWAT
Jantlar almanyadan geldii borbetlerin ilk çıktığı zamanda gerçi bunun önemi yok suanda borbetler değişiyor zaten renge gelince siyah beyaz vs vs çok olan renkler ben olmayanı yapmaktan yanayım daha çok mor var diceksiniz evet arttı ancak bu arabadan sonra arttı mor renk araştırabilirsinizteşekkür ederim amin
![]()
Allah kaza bela vermesin. Güzel emek harcamışsınız. Yanlış anlamazsanız göze takılan şeyleri yazacağım.
-O aynaların modası bence çoktan geçti, bmw m ayna dedikleri yuvarlak aynalardan taksanız daha hoş durabilir.
-O jantlar maalesef aracın marjinalliğine gölge düşürmüş. Daha iddialı bir jant çok daha güzel gösterir aracı. Bununla birlikte arkalar bi' tık kalkarsa daha agresif durabilir araç.
-Tamponlar çok boş kalmış, iki taraf için de lip düşünülebilir.
-Plakaların yerleri ve plakalıksız olması hoş durmuyor.
Bir de, bu arabaya benzini nasıl koyuyorsunuz?![]()
maşallah kardeşim allah kaza bela vermeden gazlamak nasip etsin.... sadece arka plaka sağ alta değilde orj yerıne koyulursa daha iyi olablirdi... Emeğe saygı![]()
![]()
https://www.youtube.com/watch?v=80apXXLA4wQ
video o araca mı ait?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)