Fotoğraflar 1 4 6 7 Ve 8 . Sayfada şuanlık arkadaşlar
Öncelikle herkese selamlar arkadaşlar . Eski sarı spoon ef aracımı manisaya sattıktan sonra , yeni bir araç için baya bir düşündüm taşındım tarttım ölçtüm bictim tahmini 11 ay araba aradım. Tabi hergün Sahibindene resmen abone oldum ... Arama esnasında önceleri bir eg kasa civic te yoğunlaştım bu 11 ay süre çerçevesinde, fakat sonra gözüm ek civic alıp yine toplamaktı. Arada teg lere bakıyordum sonra czt mi alsam dedim ondan bi an vazgeçip clio 3 lere baktım yani o kadar kafam karıştı ki her gördüğüm arabayı alıp toplamak istiyordum,, Yakın cevremle hep dialog halinde bakalım napalım ne edelim derken yıllık izinlerimi de tabi feda ediyordum işten izin alarak. Artık sıkılmaya başladım bu işten aklımda hiç olmayan fakat hep japonya ve endonezya site ve forumlarinda jazz yani Fit i görüyordum. Aklıma bir anda araba yattı başladm aramaya. tabi yaklaşık 3,5 ay aradim bu arabayı ve içime sinen en iyi ve en güzel olay ise bu aracın ülkemizde hepsinin bayanda olması hor kullanılmamış olması km leri yerinde ve doluluk olarak gerçekten ilgimi cekmesi oldu. Artık kafamda bitmişti jazz alacaktım tamamen forumlarda fit e neler yapılır parçaları nasıl aftermarket ürünleri nasıl diye arayışa girdim. Maalesef tr de bu araca ait ele avuca gelen istediğim parçaları bulamadım. Nasıl olsa araçim daha yokken ben parçaları yurt dışından temin etmeye başladım.
ilk olarak aklıma marspiyer takımları spoiler led stop yay falan gelmişti bunlari da bir an önce temin ettim
Artık parcalar elime ulaştıkca sabirsizlaniyordum egzozu magnum ss tercih ettim . Hem stock görüntüsü hemde 3,5 devirden sonra ki sesi inanılmaz hoşuma gidiyordu yine tercihim ss olduodamın bi köşesi parcalarla doldu artık arabayı bulmak icin daha da yoğunlaştım sürekli nette ve saga sola haber veriyordum.
Sonunda Aradığım arabayı antalyada bi bayandan buldum . is yerinden bir arkadaşımın cok yakın bir tanıdığı varmıs falan konu açılınca söyledi ilk sahipleri kocası doktor kendisi mali müşavir falan fistan derken telefonda konuştuk ettik . Nitekim izin alır almaz kendimi araç sahiplerinin yanında buldum. Bayan okadar pazarlıklı cikti ki yok efendim kacasının yanında ben migrosa nasıl gidicem hafta sonları iyi oluyordu muhabbetleri başladıorda arabayı görünce aslında biraz hayal kırıklığı oldu çünkü ablamız ablamız arabayı dikkatsizce kullanmış. Sag sol marspiyer sag arka çamurluk üstü beş karış göcük arka tampon sürtünmeden kabarmış vs böyle canımı sıkacak sıkıcak şeyler, birde tavanın güneşten iyice pembelesmesi orda hepten canımı sıkmıştı... Ama kafama koymuştum alıcaktm bu arabayı trameri kazasız değisensiz 600 kusur lira sicili gözümü kör etmişti resmen
öyledir böyledir aldım geldim aracı izmire
aslında morelim bozuktu çünkü burada yapacaklarım icin ayırdığım parayı bayana vermiştim daha doğrusu şöyle diyim fiyatta anlaşamadık ve kenara yastık altı param satış da ....
birde şunu söyleyim inanılmaz bir yakıt performans ı var 115 TL ye antalyadan izmire geldi ben inanamadım
Artık ilk işimiz izmirde smoke led stopları , mugen cam rüzgarlıklarını takmak daha doğrusu aldığım tüm parçaları monte etmekti
İlk iş izmirdeki ilk gün
Stoplari falan taktık ettik fakat hic mutlu değildim arabanın incik boncuk işleri beni cok tav ediyordu
İste bu dönem kafamda deli sorular oluşmaya başladı komple boyatmak istiyordum adabayi çünkü renk solmasi tavanda arka çamurluk sürtünmeleri marspiyer ezikleri falan derken arkadaşlarım saolsun burdan hepsine tekrar tekrar teşekkür ederim furkan , ali , ilker hepsi sakın komple boyama yazik etme orijinal araba bozma etme derken ikna oldum sadece düzeltilmesi gereken seyler uygulandı
Bu arada furkan kardeşime buradan tekrar teşekkür ederim beni boyacisi meguiars göksel abimizle tanıştırdı gittik dükkanına saolsun çok düzgün çok kıyak bir abi çıktı konuştuk ettik anlaştık artık arabayı bırakma vakti gelmişti![]()
araba göksel abinin dukkandaydi kendisinin dediği gibi önce allaha sonra ona emanet ettim ve beklemeye başladım kaporta işleri olduğu için aslında biraz sıkıntılıydı nasil biticek ya istediğim gibi cikmazsa etmezse falanlardaydım . Hafta sonları izinli günlerimde gidip ne durumlardayız muhabbetlerine ziyaret ediyordum gokhan abiyi bu arada ordada ilerlemeleri gözlemliyordum ...
Artık bitsin istiyordum fakat bir yandan ustayı arayıp noldu nasil durumlar diye rahatsız da etmek istemiyordum. Sevmediğim şeydir insanın işi varken boyna arayıp vs ..
Artık boyaya geçmesini bekliyordum arka çamurluk komple yenilensin istiyordum ve gerekli seyleri saolsun goksel abi fazlasıyla yapmıştı bu araca ön mugen lip ve modulo spoyler marspiyer falanda göksel abinin elinden geçmiş tavan konusu ise sanırım parlak siyah folyo kaplayacagim ... Boyatmak aklımda hic yok
İnanın beklemek cok koydu ,,, ama şunu söyleyim burdan arkadaşlar emek gerçekten cok ciddi cok saygıyı hak eden birşey eminim bu sitede ciddi anlamda az cok takip ediyorum herkes birşeyler yapıyor yapmaya çalışıyor araçları icin bunu bir kez daha anladım... Allahım herkesin gönlüne göre versin inşallah herkesin kalbindeki yüzüne yansır herkese kazasız belasız nazarsiz sürüşler olsun iyi kötü öneri yorumlara açığım ...
Detaylı resimleri en kısa zamanda prof makina ile çekeceğim arkadaşlar şimdilik telefon çekimi ile gözüme hoş gelen resimleri paylaşacağım jant konusunda allah nasip ederse 6.ayda karar verilip takacağım maddi durumlardan dolayı Suan eldekiyle şükür modundayim..
surci lisan hatam olduysa affola ,,
Plakadan yana baya şanslı çıktım trafikte istesem denk gelmezdi herhalde
35 RedFit 967