User Tag List

Sayfa 1/8 123 ... SonSon
136 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: izmirden kırmızı honda fit jazz K14 :)

Umut melek - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

izmirden kırmızı honda fit jazz K14 :)

Fotoğraflar 1 4 6 7 Ve 8 . Sayfada şuanlık arkadaşlar

Öncelikle herkese selamlar arkadaşlar . Eski sarı spoon ef aracımı manisaya sattıktan sonra , yeni bir araç için baya bir düşündüm taşındım tarttım ölçtüm bictim tahmini 11 ay araba aradım. Tabi hergün Sahibindene resmen abone oldum ... Arama esnasında önceleri bir eg kasa civic te yoğunlaştım bu 11 ay süre çerçevesinde, fakat sonra gözüm ek civic alıp yine toplamaktı. Arada teg lere bakıyordum sonra czt mi alsam dedim ondan bi an vazgeçip clio 3 lere baktım yani o kadar kafam karıştı ki her gördüğüm arabayı alıp toplamak istiyordum,, Yakın cevremle hep dialog halinde bakalım napalım ne edelim derken yıllık izinlerimi de tabi feda ediyordum işten izin alarak. Artık sıkılmaya başladım bu işten aklımda hiç olmayan fakat hep japonya ve endonezya site ve forumlarinda jazz yani Fit i görüyordum. Aklıma bir anda araba yattı başladm aramaya . tabi yaklaşık 3,5 ay aradim bu arabayı ve içime sinen en iyi ve en güzel olay ise bu aracın ülkemizde hepsinin bayanda olması hor kullanılmamış olması km leri yerinde ve doluluk olarak gerçekten ilgimi cekmesi oldu. Artık kafamda bitmişti jazz alacaktım tamamen forumlarda fit e neler yapılır parçaları nasıl aftermarket ürünleri nasıl diye arayışa girdim. Maalesef tr de bu araca ait ele avuca gelen istediğim parçaları bulamadım. Nasıl olsa araçim daha yokken ben parçaları yurt dışından temin etmeye başladım.
    ilk olarak aklıma marspiyer takımları spoiler led stop yay falan gelmişti bunlari da bir an önce temin ettim

Artık parcalar elime ulaştıkca sabirsizlaniyordum egzozu magnum ss tercih ettim . Hem stock görüntüsü hemde 3,5 devirden sonra ki sesi inanılmaz hoşuma gidiyordu yine tercihim ss oldu odamın bi köşesi parcalarla doldu artık arabayı bulmak icin daha da yoğunlaştım sürekli nette ve saga sola haber veriyordum.

Sonunda Aradığım arabayı antalyada bi bayandan buldum . is yerinden bir arkadaşımın cok yakın bir tanıdığı varmıs falan konu açılınca söyledi ilk sahipleri kocası doktor kendisi mali müşavir falan fistan derken telefonda konuştuk ettik . Nitekim izin alır almaz kendimi araç sahiplerinin yanında buldum. Bayan okadar pazarlıklı cikti ki yok efendim kacasının yanında ben migrosa nasıl gidicem hafta sonları iyi oluyordu muhabbetleri başladı orda arabayı görünce aslında biraz hayal kırıklığı oldu çünkü ablamız ablamız arabayı dikkatsizce kullanmış. Sag sol marspiyer sag arka çamurluk üstü beş karış göcük arka tampon sürtünmeden kabarmış vs böyle canımı sıkacak sıkıcak şeyler, birde tavanın güneşten iyice pembelesmesi orda hepten canımı sıkmıştı... Ama kafama koymuştum alıcaktm bu arabayı trameri kazasız değisensiz 600 kusur lira sicili gözümü kör etmişti resmen öyledir böyledir aldım geldim aracı izmire aslında morelim bozuktu çünkü burada yapacaklarım icin ayırdığım parayı bayana vermiştim daha doğrusu şöyle diyim fiyatta anlaşamadık ve kenara yastık altı param satış da .... birde şunu söyleyim inanılmaz bir yakıt performans ı var 115 TL ye antalyadan izmire geldi ben inanamadım

Artık ilk işimiz izmirde smoke led stopları , mugen cam rüzgarlıklarını takmak daha doğrusu aldığım tüm parçaları monte etmekti

İlk iş izmirdeki ilk gün

Stoplari falan taktık ettik fakat hic mutlu değildim arabanın incik boncuk işleri beni cok tav ediyordu

İste bu dönem kafamda deli sorular oluşmaya başladı komple boyatmak istiyordum adabayi çünkü renk solmasi tavanda arka çamurluk sürtünmeleri marspiyer ezikleri falan derken arkadaşlarım saolsun burdan hepsine tekrar tekrar teşekkür ederim furkan , ali , ilker hepsi sakın komple boyama yazik etme orijinal araba bozma etme derken ikna oldum sadece düzeltilmesi gereken seyler uygulandı
    Bu arada furkan kardeşime buradan tekrar teşekkür ederim beni boyacisi meguiars göksel abimizle tanıştırdı gittik dükkanına saolsun çok düzgün çok kıyak bir abi çıktı konuştuk ettik anlaştık artık arabayı bırakma vakti gelmişti

araba göksel abinin dukkandaydi kendisinin dediği gibi önce allaha sonra ona emanet ettim ve beklemeye başladım kaporta işleri olduğu için aslında biraz sıkıntılıydı nasil biticek ya istediğim gibi cikmazsa etmezse falanlardaydım . Hafta sonları izinli günlerimde gidip ne durumlardayız muhabbetlerine ziyaret ediyordum gokhan abiyi bu arada ordada ilerlemeleri gözlemliyordum ...

Artık bitsin istiyordum fakat bir yandan ustayı arayıp noldu nasil durumlar diye rahatsız da etmek istemiyordum. Sevmediğim şeydir insanın işi varken boyna arayıp vs ..

Artık boyaya geçmesini bekliyordum arka çamurluk komple yenilensin istiyordum ve gerekli seyleri saolsun goksel abi fazlasıyla yapmıştı bu araca ön mugen lip ve modulo spoyler marspiyer falanda göksel abinin elinden geçmiş tavan konusu ise sanırım parlak siyah folyo kaplayacagim ... Boyatmak aklımda hic yok

İnanın beklemek cok koydu ,,, ama şunu söyleyim burdan arkadaşlar emek gerçekten cok ciddi cok saygıyı hak eden birşey eminim bu sitede ciddi anlamda az cok takip ediyorum herkes birşeyler yapıyor yapmaya çalışıyor araçları icin bunu bir kez daha anladım... Allahım herkesin gönlüne göre versin inşallah herkesin kalbindeki yüzüne yansır herkese kazasız belasız nazarsiz sürüşler olsun iyi kötü öneri yorumlara açığım ...

Detaylı resimleri en kısa zamanda prof makina ile çekeceğim arkadaşlar şimdilik telefon çekimi ile gözüme hoş gelen resimleri paylaşacağım jant konusunda allah nasip ederse 6.ayda karar verilip takacağım maddi durumlardan dolayı Suan eldekiyle şükür modundayim ..

surci lisan hatam olduysa affola ,,

Plakadan yana baya şanslı çıktım trafikte istesem denk gelmezdi herhalde

35 RedFit 967

mehmet6r - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    MaşaAllah, Allah kaza bela vermesin. Ufak güzel dokunuşlarla çok hoş olmuş, Jr-typer sanki...

Frid - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    maşallah rengi de çok güzel, jant seçini ile daha dikkat çekici olacaktır. Melih-Ö daha önce fit yapmıştı ona ulaşabilirsen yardımcı olacaktır.

clio da çok hoş görünüyor konusu var mıdır forumda.
    Soyadımın ilk iki harfi kişiliğim kadar ÖZ

Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mehmet6r Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    MaşaAllah, Allah kaza bela vermesin. Ufak güzel dokunuşlarla çok hoş olmuş, Jr-typer sanki...
    Eyv dostum cok Sagolasin , dedigin gibi yavru ep3 oldu

Alıntı Frid Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    maşallah rengi de çok güzel, jant seçini ile daha dikkat çekici olacaktır. Melih-Ö daha önce fit yapmıştı ona ulaşabilirsen yardımcı olacaktır.

clio da çok hoş görünüyor konusu var mıdır forumda.
    Teşekkür ederim dostum cok sagolasin melihi biliyorum konuştuk askerdr askerde sanırım Suan cvk clio ck sevdiğim bi kardeşimde suan konusu yok bir kac işi vahalledip acacaktır konusunu

srkns - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Maşallah kazasız belasız iyi günlerde kullanın.

Ben de 2004 LS manuel satıp 2007 Elite CVT almıştım şu an halen kullanıyoruz, yakıt konusunda çok iddialı gerçekten istanbul'da 50 liralık benzinle 170-190 km arası kullanıyorum. Geçen hafta depoyu fulledim inanmayan arkadaşlar için net ölçüm yapmak adına

bu arada yaylar sparco galiba? memnun musun?
    Ne mutlu Türküm diyene

Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı srkns Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Maşallah kazasız belasız iyi günlerde kullanın.

Ben de 2004 LS manuel satıp 2007 Elite CVT almıştım şu an halen kullanıyoruz, yakıt konusunda çok iddialı gerçekten istanbul'da 50 liralık benzinle 170-190 km arası kullanıyorum. Geçen hafta depoyu fulledim inanmayan arkadaşlar için net ölçüm yapmak adına

bu arada yaylar sparco galiba? memnun musun?

Aynen yakıt olarak bnde inanamadım arac es paketi elite 500 km yolu 100 lira gibi bi rakama geldi ilk sahibi hic tüp takmamis bende tüpe karşı biriyim zaten 1,4 Araca tüp takilmaz hondaya hiç takilmaz size de kazasız belasız sürüşler dilerim yaylar aynen sparco ve bn bu kadar iyi beklemiyordum yoklukta araştırdım fiyat uygun gelince düşünmeden aldım baya Iyi tutuşu sekmiyor vs

srkns - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    önceki jazzım da apexi 3,5cm kullanmıştım çok fazla olmasada konfordan ödün vermişti. geniş lastiklerle de (205 45 16) güzel oturmuştu yola.

modifiye listene farlara mercek koydurmayı da ekle mutlaka, hem aracın görüntüsü hem aydınlatma çok değişiyor. far tası büyük olduğundan xenon takıldığı zaman çok dağıtıyor ve rahatsız ediciydi bende, sırf millet sövmesin diye xenonları sökene kadar park+sis gezerdim

http://i.hizliresim.com/MP2P0N.jpg
    http://i.hizliresim.com/qmpmb5.jpg
    Ne mutlu Türküm diyene

cagataayk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yavru typer maşallah

Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı srkns Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    önceki jazzım da apexi 3,5cm kullanmıştım çok fazla olmasada konfordan ödün vermişti. geniş lastiklerle de (205 45 16) güzel oturmuştu yola.

modifiye listene farlara mercek koydurmayı da ekle mutlaka, hem aracın görüntüsü hem aydınlatma çok değişiyor. far tası büyük olduğundan xenon takıldığı zaman çok dağıtıyor ve rahatsız ediciydi bende, sırf millet sövmesin diye xenonları sökene kadar park+sis gezerdim

http://i.hizliresim.com/MP2P0N.jpg
    http://i.hizliresim.com/qmpmb5.jpg

205 45 16 jant lastik secicem bende kardeşim jant konusunda tabiki kararsızım renk model olarak mercekli far hic aklımda yoktu japon sitelerinde takip ediyorum fitfreak.com a da üye oldum hatta ordada takipteyim aklımda karartma fark takımı almak vardı magnetti jdm sarısı limon renginde ampül ile hatta sisleri de aynı renk sis camınıda sarı folyo ile kaplamayi düşünüyordum aklımda ck şey var daha allah herkese istediği herşeyi nasip etsin inşallah kardeşim

Alıntı cagataayk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yavru typer maşallah
    Cok Saolasin kardeşim teşekkür ederim yorumun icin

emirarslan34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    maşallah çok sirin kazasız belasız.

Ers - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    maşallah , mustafa kemal sahil bulvarına çıkarken canlı görmüş ve yapılı jazz varmıymış diye düşünmüştüm , şahane olmuş .

Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı emirarslan34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    maşallah çok sirin kazasız belasız.

Ck teşekkür ederim cumlemize kazasız belasız inşallah Saolasin kardeşim

Alıntı Ers Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    maşallah , mustafa kemal sahil bulvarına çıkarken canlı görmüş ve yapılı jazz varmıymış diye düşünmüştüm , şahane olmuş .

Eyvallah çok teşekkür ederim, aynen bende ışte bu yüzden olmayan yapılmayan birşey alıp toparlamak istediğim için yöneldim ckta olumlu tepkiler aldım çevremden yorumun içinde teşekkür ederim dostum

Grimlord - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    55 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aracın rengi yeter,zaten kendini belli ediyor

benim kendi fikrim siyah renk jantları bogmuş,koyu füme veya gun metal düşünseniz çok daha iyi olur gibi,kazasız sürüşler dilerim

mhmtyyl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Mini Type-R Olmuş Bu Maş.
    Yok mu ya şöyle ucuz araba alabileceğimiz bir yer...

AnilDicle - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Maşallah geçen k.bağlarda canlı gördüm çok farklı olmuş

taytay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Maşallah kardesm çok güzel oldu Allah kaza bela vermesin.

by beko - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Umut abi maşallah kazasız belasız

e.adakale - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    süper olmuş cebinize emeğinize sağlık bende çok bakmıştım şimdiki aracımı almadan önce ilginç arabalar içi çok ferah tavan yüksek arka koltuklar yatınca kamyonet gibi oluyor.

genelde dediğiniz gibi kullanıcı kitlesi bayan ağırlıklı ***** ufak tefek vuruk sürtük oluyor hiç te umurlarında olmuyor çoğunun

son hali gayet şık olmuş
    HERKES KAZANDIĞI KARŞISINDA REHİNDİR

drivertech - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Konuyu şimdi gördüm gerçekten başarılı iyi günlerde kullan hocam nazar değmesin maşallah

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler