maşallah umutcum,kazasız belasız bin inş kardeşim...ellerine emkelerine sağlık bitmiş hali çok hoş görünüyor![]()
maşallah umutcum,kazasız belasız bin inş kardeşim...ellerine emkelerine sağlık bitmiş hali çok hoş görünüyor![]()
35 VT 555 98 vti 35 AD 5528 04 ep3 35 EA 6432 08 fn2
35 EA 7292 08 s2k 35 EA 2260 09 s2k 35 EA 5988 09 s2k
35 EA 5522 09s2k
Maşallahh kardeşim çok yakışıklı oldu.Yavru type-r tabiri tam yerinde olur.Emeklerinin karşılığını aldın
Akşam nabıoz?![]()
Cvk Rs
Mert kardeşim Saolasin teşekkür ederim yorumun icinbazen inciralti köşe bp de temizlik yapiyoruz arkadaşlarla ordan geçerken büyük bi ihtimal denk gelmiştir normal de halil ibrahim ve ogulcan kardeşlerimle ayni muhitteyiz snn arklar
Ovvv Selcuk abimmmcok teşekkür ederim abim sizler tarafından begenilmesi bi kat daha mutlu ediyor beni cok Saolasin abim cumlemize kazasiz belasız nazarsiz sürüşler olsun abim
Alim kardeşim seninde emeklerin var hatta boyadan çıkınca ilk goren sensineyv paşam allah razi olsun cumlemize nazarsiz kazasız belasız olsun
aksam valla ***** yerde mi whatsp gruptan konuşalım
![]()
Umut maşallah ,allah kaza,bela ,ceza vermesin kardesim. Makine zımba oldu.cok hizlisin ama hizina yetisemiyorum.sorularima bu konuda yanit buldum. Senin yuzunden hanimla kavga edip arabayi duz vitesi ile takasa sokmayi dusunuyorum
![]()
Tekrardan masallah.![]()
az insan, çok huzur...
Zevkle okudum,maşallah çokta tatlı bir duruşu varKazasız belasız özellikle kırmızı cidden can olmuş
![]()
Progressive Trance & Progressive House Music Producer.
Spotify : https://open.spotify.com/artist/24ek...jQ&dl_branch=1
Eyvallah ck teşekkür ederimyenge tabi otomatik kullanıyor oh mis kebap olaylarında ama sen manuelci olduğun icin
ah bu hatunlar herseylere karışır
hayırlısı inşallah
cok teşekkür ederim düşünceler icin
Ozan kardeşim cok Saolasin teşekkür ederim aynen yaylar yeni takıldı biraz daha bekliyorum otursun tamamen araba üstüne sonra kafadan koycam yere![]()
Saolasin kardeşim allah sizlere daha iyilerini nasip etsin inşallah teşekkür ederim
Eyvallah cihan cok teşekkür ederim Saolasintyper janti aklımda ama büyük gelir diye düşünüyorum 17 bu arabaya göze rahatsızlık verebilir
Heee tmmbnde normal ep3 janti sandım ya
bakalım 5. Aydan sonda jant lastik yapcam simdi orjinal jantlariyla plastidip devam
Teşekkür ederim kardeşim Saolasin sis farı 2005 ten sonra çıktı kardeşim benmki 2004 buda full es elite Paket fakat yıl iitibarıyle koymamışlarmagnetti jdm sarısı sis farı ve sis camını sarı folyo ile yapıp takcam nasip olursa
Kardeşim benim hayırlı uğurlu olsun acil jant ondan sonrası ufak tefek detaylar.Allah kaza bela vermesin canlı görelim bi araBi Pi yapılır beraber
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)