Maşallah allah kaza bela vermesin aracın iç renk kombinasyonunu çok iyi yapmışlar![]()
Maşallah allah kaza bela vermesin aracın iç renk kombinasyonunu çok iyi yapmışlar![]()
Audi A4 1.8Tquattro B5-Audi A4 2.0Tquattro Manuel B7-Audi A4 1.8Tquattro B5-Audi A4 1.8Tquattro Manuel B6
OTOKAR&FOTON&İVECO
Gaziantepli Kardeşler A.Ş
iç dış renk kombinasyonu çok iyi ayarlanmış cam tavan ve donanımlar + olmuş .
iyi sürüşler.
HERKES KAZANDIĞI KARŞISINDA REHİNDİR
doğru bir seçim yapmışsınız fiyat fayda olarak en mantıklı araç kendi sınıfı içinde. kazasız belasız sürüşler![]()
FN2-R
Bende tek kapısını istiyorum ama yarın bi gün satamayız diye tereddütteyim.
çok mantıklı araç güle güle kullan
Bu araba çok tutulur yollarda sıkça görmeye başladım ve benimde en sevdiğim rengini almışsınız iç dış kombinasyon harika.
Allah kaza bela vermesin alınacak arabalardan o paralar için .
imzasız..
Haftasonu Twi, haftaiçi i20.![]()
b sınıfta f/p oranı en iyi araç şuan bence. Kullandım, çok da keyifli kullanımı =)
Hepinize cok tesekkurler.. Allah razi olsunGercekten b sinifinin lideri gibi duruyor.. Evet polo falan saglam olabilir ama boşlıne arabaya binmektense dolu dolu buna bineyim dedim
Yakiti falanda gayet guzel gidiyo daha da duser
![]()
kanka kazasız belasız.
Polodan çok daha rahat ve güzel.
Kazasız belasız karşim.
Bazı tsi lar doğuştan şanslı![]()
Hiç segmentinin arabası değil.. özellikle sunrooflu olanlar yanımdan geçerken istemsizce aracı süzmeye başlıyorum.. Tasarım felan çok hoş.. C egmentine göz kırpıyor bu yüzden
kazasız belasız güzel günlerde kullanın yakışıklıyı..![]()
masallah kazasız belasız surusler dılıyorum güzel bir tercih olmuş.Aynı özellikleri polo'da almaya kalksak fiyatları aşağı yukarı herkes tahmin edebiliyor.Bu fiyata bu dolulukta araç daha cazip gelıyor.İyi günlerde kullanın![]()
son dönemde gerçekten çok rağbet gören bir araç. + opsiyonlarda iyi olmuş. yakıt durumu nedir acaba. maşAllah kazasız belasız
Amin, teşekkürler.. cümlemiz kazasız belasız inşallah
Eyv kankacım
Eyv karşim.. apepelerimi bekliyorum uhahaha
Amin sağolun
Aynen.. boşu gerçekten çok boş.. Alınmaz yani
İlk kullandığımda bende aynı şeyi düşündüm.. Neredeyse i30 konforu ve büyüklüğü var.. Tabiki boy ölçüşemez ama dediğiniz gibi göz kırpıyor
Polo'da şu donanımlar ve cam tavan olsa ohooSağolun iyi dilekleriniz için
Amin sağolun.. Yakıtı daha tam ölçemedim depom bitmedi ama ortalama yakıt tüketimi 6.9 diyor.. Ama tabiki daha ilk depom ve rodaj bitmediDüşer diye düşünüyorum
![]()
kardeşim hayırlı olsun, kazasız belasız işallah...
i20'ler gerçekten çok iyi bir çıkış yaptı. Bakalım km'ler arttıkça kullanıcı yorumları ne yönde olacak.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)