Cenk'te miydi yoksa araç..Fordçu diyince aklıma o geliyor![]()
Maşallah,farklı ;bir o kadar da diri olmuş araç..Allah kaza bela vermesin.
BMW'nin tek sevmediğim modeli.
Buna rağmen eski haline göre gayet başarılı buldum.
Kazasız belasız sürüşler.
Ben o jantları takmasaydım Barış ne çekecekti , hani bana teşekkür ???)) Güle güle kullan Yektacım...
Eyvallah müttefikim sağolasın
Ulan asıl son koyduğum yandan fotoda çok yüksek durmuş arabaAlttan çekildiği için olsa gerek
Sen bence çamurluk ağızlarının bittiği yeri görmüyosun ekran ayarlarına bi bak
Gunmetal jant olabilir ama bu jantlar değil.
Basmıyorumaltını parçalamaya niyetim yok
Kafadan 6-7cm basık ve lastik yanakları da düşük daha ne yapıyım
Arkadan da yeterli şirket arabası bu yük koyarız gerektiğinde
TeşekkürlerEvet Cenk'ten aldım. Onun da arkadaşınımış. Hiç binmeden bana verdi diyebiliriz
![]()
Eyvallah sağolunCoupe cabrio ya da sedanla kıyaslandığı için sevilmiyor. HB bir araba olarak gayet başarılı bir tasarım bence. Arkası kısa ve kasası hafif olduğundan çok da zevkli diğer e36 kasalara göre. Bir nevi modern e30
Sana da teşekkürler Cem abi. Teşekkür edecek çok kişi var yapımda emeği geçen ona bakarsan
Eyvallah kardeşim sağolasın
Sokmalı çıkarmalı konuşuyosun bak hala Cem abi![]()
Abi senden böyle bi araç bekliyodum.
Taa e30 zamanlarından beri arabalarını bilirim dokunduğun araba maşallah biblo oluyo vallaha.
Kazasız belasız abi maşallah
Bi antrasit tavanla arka tamponu kalmış, yürüyeni, koltuğu direksiyonu M olduktan sonra no problem))
Piyasada ne arabaları M diye satıyolar sen biliyorsun, senin benim gibi meraklısı olmayan anlamaz onun ne kadar M olduğunu))
Alttaki stepneyi soktunuzmu yoksa duruyormu ? Benimki 99 dan beri ayni sekilde duruyor lastik falan kendinden gecmis ve ses yapmaya basladi ama muhafaza nasil sokulur onu bilemedim varmi bilginiz ? Birde kapi iclerine yada baska yerlere izolasyon veya benzeri gacirti gucurtu gelmemesi icin bir islem yaptinizmi ? Hazir bakimli compact yakalamisken sorayim bunlari : )
Stepne yerinde duruyor bi sıkıntı yok. Bagaj halsını kaldırın orda kolu var stepneyi sökmek için. Hatta nasıl söküleceğini gösteren çizimler de var. E36da trim sesleri kaçınılmaz. Compactta durum daha da kötü. Henüz uğraşmadım o işlerle ama yapılacak pek birşey yok zaten. Hele benimki gibi sert süspansiyonlu olunca![]()
Eyvallah sağolunİsmini bilmiyorum arkadaşının ama Ahmet Eroğlu'ndan bahsediyorsanız o değil
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)