ABO TRADING
STR
içiyle dışıyla zaten muhteşemdi, şimdi performansı da muhteşem olmuş. En kısa zamanda gidişini görmeyi iple çekiyorum reyis![]()
06 DG 977 / AlfaRomeo 159 JTDm
06 AU 9180 / AlfaRomeo GT 2.0 JTS Selespeed
06 BY 7881 / AlfaRomeo 147 1.6 TwinSpark
Giulietta yı bilmem ama giulietta nın kazandırdığı dostlar yeter , eksik olma kardeşim![]()
Teşekkür ederim , havalar çok kötü geceleri sürekli buz oluyor havalar biraz toparlasın kafamdaki 1-2 şey daha var onları da yapıp koşturmaya başlayacağız
Sağolasın kardeşim , eksik olma. İlk buluşma da 3-4 sıkarız![]()
ABO TRADING
STR
ABO TRADING
STR
Gelişmeleri buradan görünce çok sevindim dostum. Gelişmeler güzel AEK'ya başka türlüsü yakışmazdıSırada Oğuz'un gt sonra da benim soft daily projem var
![]()
Cok ozel degilse, hangi turbo kullandiniz ogrenebilir miyim?
Kardeşim teşekkür ederim. Daha iyileri size nasip olur inşallah. Oğuz un işleri biliyorsun bir tek cooler'ı kaldı sonra icraate geçiyorlar sonra sıra sende![]()
gtb2256 turbo var araç üzerinde ancak Serdar abinin ufak bir kaç dokunuşu var dilerseniz kendisine mesaj atıp ayrıntılı öğrenirsiniz.
ABO TRADING
STR
ABO TRADING
STR
Hahaha en son sen gördüğünde 135 falandık tabişimdi 95 lerdeyiz.
Ben hariç 1460 kilo geliyordu ışık yanarken , komple arkayı sökünce 1380 geldi yarım depo mazotla tsilar kadar düştük sanırım![]()
Yok kardeşim komple 70 krom egsoz geliyor sonra biliyorsun zaten Y ile bitiyor.
1-2 aya 7-8 lt cooler ile meth i hallederiz inşallah sonra biraz daha okşarız sanırım![]()
Ne zaman gelirsen başımın üstünde yerin var , biliyorsun.
ABO TRADING
STR
maşALLAH emeğine sağlık. benimde çok sevdiğim bir araçtır giulietta. kazasız belasız.
ABO TRADING
STR
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)