direksiyon orjinal direksiyonu sanırım,bence böyle gayet güzel![]()
harikaaaa![]()
EVOLUTION X
Herkese teşekkür ederim , bayadır konuya bakmayı unutmuşum.
Arkadaş çevremizdeki muhabbette ''altı üstü serçe , bakkalda bile parçası var. Her usta söker takar'' diye konuşurduk. Ancak öyle değilmiş. Yeni ustalar bu arabalara el sürmek istemiyor. Parçalar siparişle geliyor vs vs. Sağolsun babamın tanıdığı Ali ustamız ön takımı , frenleri komple yeniledi.
Pioneer İndash teybimiz takıldı
Sonrasında babamın 1985 yılından beri sakladığı orjinal Stebel kornamız takıldı.
Tr'siz nostalji plakalarımız takıldı. Bugün Jantları krem rengine boyayıp , nikelajlı orta göbek aldım taktım. Kapı döşemeleri , kapı eşikleri , pedal lastikleri gibi parçalar Ispartadan geldi. Haftaiçi o parçaları yeniledikten sonra inşallah fotoğraf ekleyeceğim.
![]()
1978 Opel Manta & 1990 Opel Kadett GSİ
hocam arabanız mükemmel maşallah, çok beğeniyorum aracınızı, konunuzu hep takipteyim.
nostalji plakalarla ve krem rengi jantlarla tam hayalimdeki gibi olmuş, Allah kaza bela vermesin.
çok hoş ilerliyor maaşallah![]()
99' 206 XS Black [Sold]
06' 1.5 DCi Clio III Grey [Sold]
Allah razı olsun kardeşim , Allah daha iyisin sana kısmet etsin inşallah. Gerçekten çok keyifli arabalar.
Teşekkürler kardeşim
Dün kapı döşemeleri ve kapı eşiklerini yeniledik.
Bugünde Oben stobumuz ve türk bayrağımızı taktık. Cam çıtalarının altı krommuş , komple soyduk jantlarla bi nebze birbirini tamamladı.
![]()
maşallah kardeşim senin arabanda çok güzelmişkazasız belasız bin
arka sinyalleri de kırmızı yapsan daha iyi olabilir.ıspartadan parça ihitiyacı olursa haber ver tarzlarımız aynı
![]()
Vay canına. Gerçekten muhteşem bir araç. Maşallah Allah nazarlardan sakınsın.
Maşallah![]()
Konumuz hortlamışHepinize tek tek teşekkür ederim , Allah daha iyisini sizlere nasip etsin.
Harbiden nar çiçeğiymiş çiçek gibiymiş çok etkiledi bu araç beni kazasız belasız güle güle binMaşallah
Daha büyük bir akvaryuma geçince, kendini okyanusta zanneden balık kadar aptal olmayın. Gerisi hallolur
Renault Sport 172 / 55 RS 395
maşallah çiçek çiçek Allah kaza bela vermesin çok hoş.. bal arısı olup binmek isterdim bu araca![]()
maşallah kazasız belasız aracın çok güzelmiş.
99' ZN 106 GTİ
14' SC İBİZA CUPRA
94' MAM 106 XSİ (TU5 SWAP)
16' FK2 TYPE-R
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)