yeni aracım 116i :)

Thread: yeni aracım 116i :)

1. berkayking's Avatar

berkayking said:

yeni aracım 116i :)

arkadaslar merhaba yeni i20 aracım vardı belki bilirsiniz onu sattıktan sonra ibiza cupra aldım fakat 208 thp aracımda yasadıgım gıbı tek kapı olmasından tekrar sıkıntı yasamaya basladım en iyisi satmak diyerek onuda sattım aklımda hıcbır arac yoktu butun gun ılanlara bakıyordum bos bos bi an buna denk geldim ve hemen aradım gittim baktim ne goruceksın araba 2009 model 36000 km de pırıl pırıl bi tur attık baktım gidişi vites gecişleri falan hosuma gitti pazarlıgmızı ettık kaporamızı verdık ve ertesi gunu satısı aldık arac 1 haftadır bende maşallah beklentilerimden fazla geldi bir m-paket olması cok gozume hos geldi yavas yavas dokunuslar baslicak

DR.ECU

2. fdoganb said:
    Bunların m paketleri çok hoşuma gidiyor maşallah hayırlı olsun güle güle kullan

3. berkayking's Avatar

berkayking said:
    Quote Originally Posted by fdoganb View Post
    Bunların m paketleri çok hoşuma gidiyor maşallah hayırlı olsun güle güle kullan
    Cok tesekkur ederim kardesim
    DR.ECU

4. Kahn23's Avatar

Kahn23 said:
    Güle güle kullan

Sendeki önceki sahibi değişik bi m paket almış. Recaro var xenon-sunroof yok

Olsun yine de boş 1e binmektense bu şekli olan daha albenili. Ben de 1 serisinde özellikle bu jantları beğeniyorum

5. twin said:
    hayırlısı olsun bence bi xenon güzel gider

6. GuneyOnur's Avatar

GuneyOnur said:
    Hayırlı olsun kazasız,belasız.

7. phoenixs's Avatar

phoenixs said:
    Maşallah hocam allah kaza bela vermesin m paket gerçekten aracı çok sexy gösteriyor albenisini acayip arttırıyor.

8. berkayking's Avatar

berkayking said:
    Quote Originally Posted by Carolita1907 View Post
    Güle güle kullan

Sendeki önceki sahibi değişik bi m paket almış. Recaro var xenon-sunroof yok

Olsun yine de boş 1e binmektense bu şekli olan daha albenili. Ben de 1 serisinde özellikle bu jantları beğeniyorum
    Tesekkurler abi babamda gorunce ilk yorumu bu oldu adam herseyi istemis bi sunroof bi bixenon istememis dedi �� bu aralar bixenon far arastiriyorum alicam bulur bulmaz
    DR.ECU

9. berkayking's Avatar

berkayking said:
    Quote Originally Posted by twin View Post
    hayırlısı olsun bence bi xenon güzel gider
    Insallah yapicaz abi onuda tesekkurler
    DR.ECU

10. berkayking's Avatar

berkayking said:
    Quote Originally Posted by phoenixs View Post
    Maşallah hocam allah kaza bela vermesin m paket gerçekten aracı çok sexy gösteriyor albenisini acayip arttırıyor.
    Cok tesekkurler abi aynen ya m paket baya farkli duruyor
    DR.ECU

11. Ertekin's Avatar

Ertekin said:
    İyi günlerde keyifle bin kardeşim. Çok tatlı güzel bir otomobil almışsın. MaşaAllah.

12. berkayking's Avatar

berkayking said:
    Quote Originally Posted by GuneyOnur View Post
    Hayırlı olsun kazasız,belasız.
    Tesekkurler kardesim
    DR.ECU

13. berkayking's Avatar

berkayking said:
    Quote Originally Posted by Ertekin View Post
    İyi günlerde keyifle bin kardeşim. Çok tatlı güzel bir otomobil almışsın. MaşaAllah.
    Cok tesekkurler abicim iyi dileklerin icin
    DR.ECU

14. Aktaş61's Avatar

Aktaş61 said:
    maşallah güzel duruyor tabi mercek ve sunroof olsaydı çok daha iyi olabilirdi hayırlısı olsun bu kasada şu renk ve kombinasyonun hastasıyım bende,tabi sunroofta olmalı

15. aknard said:
    Maşallah güle güle kullanın bn beğendim jantları beyazda güzel durmuş

16. semsialtunbas's Avatar

semsialtunbas said:
    sunroof neyse de bixenon olsa iyiydi, sonradan yapılır ama heralde problem yok m gerçekten yakışıyo bu kasaya, jantlar falan da çok güzel maşallah
    SM Spacers

http://www.facebook.com/smspacers

instagram: @smspacers

17. Berkan's Avatar

Berkan said:
    bixenon cozulurse guzel olur sunroof sıkıntı degil içide dolu zaten oto klima vs. var Masallah diyip sunu yapıstırıym

Connecting site...

veya

Connecting site...

Connecting site...
    1881 - 193

18. Aliburakb's Avatar

Aliburakb said:
    maşallah kazasız belasız sürüşler. ama arkadaşlarında dediği gibi bixenon kesinlikle olmalı

19. serkanaygün's Avatar

serkanaygün said:
    Maşallah güzel araba gerçekten. Bixenon da yapılırsa bi eksiği kalmaz gibi. Bi de app yaptırmak lazım Kazasız belasız.