Allah kaza bela vermesin maşallah aracınıza kırmızı olsa ve gunmetal jant renginde olsa tadından yenmez
Allah kaza bela vermesin maşallah aracınıza kırmızı olsa ve gunmetal jant renginde olsa tadından yenmez
maşallah kazasız belasız
bu arada srp nin üzerine birde wax atarsanız çok daya uzun ömürlü olur . tavsiyem soft99 fusso![]()
O plaka bi tek benim gözüme batıyor heralde araca göre çok büyük geldi gözüme.Onun dışında araca söylenecek bişey yok maşallah dışında![]()
turuncu guzel oldu mu? sadece ampul degısıyorsa ben de yapayım
benim gozum de ön tarafta kare plakaya alıştı, sendekiler buyuk geldı ama plaka altlıgı varsa böylesi iyi
turuncu güzel oldu bence, daha bi canlı duruyor ön taraf. sadece ampul değişiyor, aynı ölçeklerde alırsan arıza ışığı falan da yakmaz.
kare plaka bence de güzel, hatta alfa özel plakaları daha tatlı duruyor ama plakalık olunca kelebek gibi kalır onlar![]()
küçük bi güncel çekelim, haftasonu biraz oynadık Mito'yla. arka egzoz çıkışını 76mm'lik çift çıkışa çevirdik. Dizayn Egzoz Savaş Usta güzel ayarladı tampona göre, tam oturttu boşluğa.
Ardından Procar Barbaros abinin yolunu tuttuk, kendisi işinin ehli. yaklaşık 3 saatlik ayar ve denemeler sonucunda Mito'yu Stage 1'e yükselttik. +30bg, +70nm sağladık. son geldiğimiz değerler 165bg 300nm. o artık daha hızlı
sonra yıkadık pakladık, yağmurun akışına bıraktık
![]()
Maşallah, araç çok temiz duruyor.. 1.4TB lerine hep bakıyorum bakalım ne zaman kısmet olacak.. Ön plakayı italyan app bastırabilirsiniz kare plakadanda normal uzun plakadanda güzel duruyor öyle.. Bide ön farların içini qv farları gibi kararttırsanız beyaza çok yakışır diye düşünüyorum.. kazasız belasız keyifli sürüşler..![]()
Hepimizin hayatı 4, hadi bilemedin 5 bijona bağlı, kasmayın fazla..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)