Maşallah kazasız belasız
Çok teşekkür ederim![]()
Sonunda Pazartesi günü Vosmer'de yaylarımız takıldı. Aslında uzun zaman önce sipariş vermiştim fakat gidemediğim için taktıramamıştım.
Mubea (OEM 2.5cm) Yaylar + 90I5 Yazılım güncellemesi yapıldı. 90I5 Gösterge güncellemesi diye geçiyor, servis danışmanı yakıtı düzenlediğini söyledi. Hakikaten İzmir Muğla arası 90 CC ile 4.3-.48 bandında geziyordum, Yazılımdan sonra ilk kez uzun süreli 3.8 - 3.5 l/100 km gibi değerler gördüm. Yakında güncellemeyi yaptıran diğer arkadaşlar ile de yorumlar gelicektir. Şu an çok memnunum. 2 cm yakın düştü, bir yarım cm oturma payı da vardır inşallahMontaj ve sonrası kareler
Fotoğrafları zaten RAW çekmiştim. Bu son fotoda da artık Clarity, Saturation, Vibrance gibi ayarları biraz kurcaladım![]()
![]()
maşallah tam kararında olmuş jilet gibi
Maşallah kazasız belasız kullanın herşeyi yerli yerinde çok şık olmuş.Askerlik olmasa direk vw deydim poloyu satıp![]()
Güncelleme konuyu nazar değecek maşallah maşallah. Renginden midir nedir çok farklı gözüküyor ya![]()
Güzel olmuş,
yazılım güncellemesi ne zaman gelmiş, yakıtta o kadar fark etmesine şaşırdım? başka tecrübe eden varmı, yükleme ücretsizmı
e39 528İ Arctic Silver & e90 325i Sparkling graphit metallic
Teşekkür ederim, inşallah askerden sonra olur
Çok teşekkür ederimBende korkuyorum aslında..
Şu an düşünmüyorum, ilerde H&R 1.5cm alabilirim.
İnanın benimde hiç bir fikrim yok. Haziran 2015 çıkışlı arkadaşım aramış, size güncelleme yok demişler. Ben söylemedim direk randevuya yaylar ile birlikte yazılım güncellemesi eklemişler. Başka tecrübe eden şimdilik yok maalesef bende onların yorumlarını almak isterdim. Hakikaten yakıt gösterge olarak çok değişti. KM bazında ölçme şansım daha olmadı ama bakalım ileriki günlerde belli olacaktırYine yayların yanına eklendiği için ücret alınmadı. Ama sadece bu işlem için gidilirse ne olur bilmiyorum
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)