Masallah istesigim renk ama bulamadigim bir renkti. Yaylar servisten orijinal aldiniz galiba giyat nedir acaba 750 tl miydi
maşallah güle kullanın. içi dışı detaylar süper olmuş.
Yaylarla ve jantla memnuniyetin nasıl özellikle aile ile beraberken yada 4 kişi bindiğinde?
Bende Durban + yay düşünüyorum ama biraz sakarım hem de 4-5 kişi binme durumu oluyor yeri gelince![]()
.CeM. Nickli Üyeden Alıntı
Bu konu gerilerde kalmayı haketmiyor aracın Maşallahı varkurşun gri sipariş etmeme neden olan araçtır kendisi
Yaylardan memnun musunuz eibach 3.5 düşünüyorum ben aracım gelince siz neden tercih etmeniz eibachleri acaba?
Ali güle güle kullan, dynaudio videosu rica etsem senden uygun olduğunda telefon ile çekip upload edebilirsen memnun olurum şöyle 4-5 dk lık bikaç farklı türde şarkı ile
Ben de niyetleniyorum da, canlıda dinlemedim merak ediyorum, bana yeter muhtemelen bam güm sevmediğim için ama tonlaması tınısı önemli baya![]()
Hepinize çok teşekkür ederim, daha iyileri sizlerin olsun inşallah. Madem öyle, bende bir güncelleme çekeyim, son halinden bu yana R-line ön tampon takıldı; umarım coil işine gireceğim yakında maddiyatı düzeltirsem:
Çok teşekkür ederim. Aslında ben işin başında bu kadar oynamam diyordum, o yüzden VW orjinal yaylarını aldım. Yaylar inanılmaz güzel şimdi, hiç hissetmiyorum bile o kadar başarılı ama benim istediğim oranda düşürmedi maalesef. Bu Eibach içinde geçerli, şu an Eibach'larım olsa yine coil bakıyor olacaktım kendime. Sonuç olarak maddiyat elveriyorsa en iyisi coil, vogtland, ST yada KW hangisi olursa. Jom Blueline olmadığı sürece çok problem yok.
Sonuç olarak VW orj yay alıp, serviste taktırsanız da 1100 liraları buluyor. 2600'e Vogtland coil almak çok daha mantıklı. Sizin aracınızda hayırlı uğurlu olsun, herşey gönlünüzce olsun
Hocam, yakın zamanda paylaşırım inşallah. Video'dan çok birşey anlaşılır mı bilmiyorum ses olarak fakat en azından neleri ayarlayabiliyorsunuz, ve sistemin komponentleri neler bunları gösteririm.
Coilover konusunda , KW V2-V3 almicaksanız hiç almayın diyip V1'i kötüleyen bir grup var internet üzerindefakat ben scirocco aracımda V1 kullanıyorum ve sonuna kadar basık ama konforu arkadaşımın 3.5 cm yaylı roccosuyla %85 aynı .
Olurda sizde coilover alacağınız zaman " V1 nasıldır " sorunsalı yaşarsanız diye eklemek istedim![]()
Araca söylenecek söz yok zaten , Maşallah![]()
Mapped by DR.ECU
Fotoğraflar bende görünmüyor tekrar düzenleyip paylaşırsan sevinirim merak ettim nasıl durduğunu![]()
Tampon cok guzel olmus gercekten.Zamaninda 440 liraya aldigim yaylar serviste montaj dahil 1100 lirami olmus
![]()
BMW G20 320i
https://www.youtube.com/c/smokemotion
R line tampon çok güzel olmuş.Ama şahsi fikrim durbanlarla yakışmıyor.R line jant lazımm![]()
Bu arada orj spor yayın servis parça fiyatı ne kadar?Ve aracı ne kadar düşürüyor?
Merhabalar,
Uzun süredir aklımda olan Coilover projesi, kız arkadaşımında yardımı ile tamamlandı. ST ve Vogtland arasında çok uzun süre kaldım, tercihimi garanti süresi ve 500TL fiyat farkından dolayı Vogtland'dan yana kullandım ve şu ana kadar çok memnunum. Bir ara JOM üzerinde durdum fakat, söken birkaç arkadaşı, istedikleri kadar düşürmediklerini vs. gibi problemleri duyunca vazgeçmiştim. Hüseyin marka coilover düşündüm sonra, sanayide üst üste iki tane yay kıran custom görünce gözüm korktu (Şans meselesi tabiki, hiç bir custom coil kullanan ve yapan arkadaşa değil sözüm)
Bayramdan sonraki pazartesi günü Coiller, Arzum Dizayn Birtan'a ulaştı, ve aynı gün 3.Sanayi Maxi serviste montaj ve ayarı yapıldı. Aslında tam yapılmadı çünkü yayların yerine oturmasını bekliyorum biraz, düşme payı için süre verdim daha sonra bir tık daha ayar yapılacak.
Şimdilik montaj ve montaj sonrası telefonum ile çektiğim fotoları yayınlıyorum, inşallah temiz bir akşamüstü foto makinem ile çekeceğim.
Montaj ve ayar sonrası
![]()
Cok guzel olmus ya cidden harika hatta gule gule kullanin mantikli karar![]()
BMW G20 320i
https://www.youtube.com/c/smokemotion
Çok güzel olmuş maşAllah
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)