Nasip olursa bizde ailemize bir tane aynı renk cam tavan led tdi bulmaya çalışıyoruz. Ama samanlıkta iğne aramak gibi bişey donanımlar var renk yok. Aklımızdaki kombinin birebir aynısını yapmışsınız.
Kazasız belasız binin.
Nasip olursa bizde ailemize bir tane aynı renk cam tavan led tdi bulmaya çalışıyoruz. Ama samanlıkta iğne aramak gibi bişey donanımlar var renk yok. Aklımızdaki kombinin birebir aynısını yapmışsınız.
Kazasız belasız binin.
Eski aracımla aynı renk. İkinci el olarak almıştım ilk aldığımda ısınamamıştım ama sonradan rengi çok güzel geliyordu. Sizin aracı görünce sattığıma pişman oldum denebilir. Kazasız belasız sürüşler dilerim aracın maşallahı var![]()
Çok teşekkür ederim, inşallah sizde bulursunuz.
Teşekkür ederim, yol tutuşu testi daha yapamadım, konfor açısından gayet iyi sonuna sonuna kadar basmama rağmen. KW zaten çok iyi, kullanıpta sıkıntı çeken bir adam bilmiyorum amma velakin inanılmaz pahalı.
Çok teşekkür ederim, inşallah ileride yollarınız tekrar kesişir![]()
Maşallah tütütütü
YamahA Xmax 250 ABS
Vallahi masallah,basikligi,janti herseyiyle cok iyi olmus. Cebinize emeginize saglik,kazasiz belasiz surusler dilerim![]()
Hız,sonsuz bir tutkudur.
Renk duruş dilim tutuldu bir şey diyemedim çok güzel duruyor Allah kaza bela göstermesin. Merak ettiğim tek soru şu R Line ön tamponu servisten orjinal olarak mı aldınız veya bi dükkandan mı ve fiyatı nedir ?
Bizde de golf7 var yakında bende yapmayı düşünüyorum da R ve RLine arasında kaldım.
Maşallah hocam kazasız güzel günlerde kullanın
Saygılar
Punto Evo Mjet - ANKARA (Sold)
Bravo 1.6 120Hp Sport Style Dua.(Sold)
Passat Variant 16 1.6 TDI DSG Highline(Sold)
Passat Variant 2024 1.5 eTsi Elegance
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)