Filtre Kitimizi taktık uzun ugraslar sonucuAküden dolayı olmuyordu aslında 4 gün öncede araba calısmadı akünün ömrü dolmuş 45 amperlik japon akü taktık hem işimize geldi hemde yeni akümüz oldu
baya baya fark etti aslında, önceki filtre tam radyatör hortumlarının üzerinde oldugu için rahat hava alamıyordu.. Krank'ın borusunu bugun halledeceğim.. Pazartesi günüde ön tamponu dodikleri boyayacağız yavaş yavaş kendimi yormadan gözüme takılanları yapıyorum..
![]()
Bi kaç foto cektim dükkanın önünde
Pazartesi günü ön tamponu, aynayı boyaya veriyorum.. Yavaş yavaş.. Sıkılmadan ve kendi yormadan yapacağım aracı..
![]()
Teşekkür Ederim..
Dün boya işleri için kaportacıma bıraktım aracı.. Ön tampon daki boya atması ve taş izleri aynı şekilde marşpiyel ve dodiklerdeki taş izleri canımı sıkıyordu aradan cıksın dedim..El değmişken ayna kapaklarını arac rengine boyatıyorum.. Kaputun ucundada bi catlama vardı bi yere dokundurmuslar sanırsam, Onada el attık.. Boya işleri biter bitmez direk tamircime gidip arkayı kaldıracagım daha sonra boya koruma eksoz vs küçüş işleri halledeceğiz bakalım
fotolar kalitesiz malesef hesap makinesi cekimi
![]()
Tampon,dodik, marşpiyel, ayna kapakları boyandı tampon sökülmüşken farların içinide actık temizledik.. Arkayıda kaldırdım 1 diş bu şekidle kalkıyo dediler çok yüksek oldu gibi geldi ama bilemedimAraç kirli ve felaket derecede hare var boya korumasını pazartesi yapıcaz inşallah
Bugün sebring eksoz takacağım video çekebilirsem atıcam![]()
maşallah kazasız belasız güle güle binin
41 UU 106 Peugeot 106 gti 2001
34 YKN 76 Citroen c3 2010
34 YKN 89 Vw Transporter T5 2005
Bence lip olmasa daha güzel, kazasız belasız![]()
Aynen lipsiz baya boş duruyor, bende lip yokken en iyisi böyle diyordum lip taktım basıklığım yüzünden kırdım şimdi bakıyorum yok ya çok çöp duruyor önden haha. Kazasız belasız arkanın kalkıklığı tadında olmuş kötü değil.![]()
Maşallah kazasız belasız, 106a en çok yakışan lip bana göre laguna lipi ve lip olmayınca gerçektende çok kötü duruyo bi varex bide mk2 jant takarsan çok güzel olur mk2 jantlarıda fırın boyayla simli yaparsan siyah 106a çok iyi gidiyo kuzenimin arabası aynı dedigim sekildi tabi patlamadan önce
![]()
Sizin aracı biliyorum, askerdeyken de takip ediyordum zaten satılıktı hatta bir ara yanlıs hatırlamıyorsam, ama askerde olduğum için nasip olmamıştıMaşallahı var sizin 106'nın da Allah kaza bela vermesin..
Lip dediğim gibi şu anlık kırılmasını bekleyeceğim ozaman cok sürtüyorum etrafa zaten yakındır kırılması
Maşallah güzel duruyorVarex aklımda kırtasiye işi yaptığım için işlerim duruluyor okulların kapanmasından dolayı... varex i son bahar veya yaz sonu gibi yaptıracağım şimdilik sebring xt1 bir var onu takacağım..
CC jantına gelince pek hoşuma gitmiyor beyaz ve sarıya yakısıyor benim gözümde sadece.. Jant takmayı düşünmüyorum şu anlık takarsamda saxo mk2 veya 306 gti jantı olur teşekkür ederim tekrardan
![]()
maşallah gitgide güzelleşiyor aracınız camlara film de çok yakışır birde arkadaşlar da söylemiş mk2 jant olsa tam12 den vurur görenleri![]()
Sebring xt1 ve yıkama sonrası
Denemelik video eksoz için pek belli olmasada
https://www.facebook.com/Alpgmsy/vid...8563774157494/
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)