Bir jant bu kadar güzelleştiremezdi herhalde maşallah![]()
Sahte mahte çok yakışmış maşallah![]()
Madem orjinLcisiniz bulabilirseniz kendi oem jantını bulabilirseniz takın. Maşallah çok güzel kazasız belasız binin.
Ozan abi arada bir kamera falan varsa 2 sürüş videosu koysanız ne güzel olurdu, maşallahları toplarız![]()
-Fırat
selamlar geçenlerde bostancıda Rafi abide görmüştüm hayırlı olsunkafana takılan bişey olursa eğer elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım
![]()
Teşekkür ederim,
Kafama takılan tek soru şu; jantlara bir türlü gözüm alışmadı, aracıma uymayan orjinal advan rg2 leri önlere ufak bir spacer takıp kullansam mı diye düşünüyorum,
Aracın ilk resimlerinde görülen jantları aracın ilk sahibi spacer ile takmıştı igrenç bir balans yapıyordu o yüzden direkt spacer olayını elemiştim,
Orjinal olmayan janlara da içim sinmeyince advan rg2 leri takma düşüncesi yine gündeme geldi,
Sorunsuz balanssız 1cm spacer lazım olacak önlere, nasıl temin ederiz? yoksa spacer her türlü problem çıkarır mı?
![]()
gerçekten keyiften dört köşe binilesi bi araç olmuş.nacizane fikriyatımsa advanları takmaman. kazasız belasız..
bencede jantlar olmamıs. rg2 daha güzel durucaktır fakat sarı renkle degıl.. Kazasız belasız araba guzel masallah.
Ozan hayırlı uğurlu olsun.Kazasız belasız inş.Benim sx de otomatik.Diğer sıvılarla beraber şanzıman yağı ve diferansiyel yağını değiştirmeni tavsiye ederim.(eğer uzun süre değişmemişse) onun dışında bilgisayara bağlatıp çalışmayan bir aksamı var mı ona baktırabilirsin.Oksijen sensörü,vuruntu sensörü vb.
Wideband bağlatıp afr yi kontrol edebilirsin.Aracın sorunsuz çalışıyorsa ve eksiği yoksa ayar yaptırabilirsin.
İntercooler ve oilcooler bağlatıp sağlıklı hale getirebilirsin.
Açık hava filtresine geçebilirsin.Orjinal Hks mantar filtre tavsiye edilir.
Uzun yıllar kullanmayı düşünüyorsan manuel şanzımana geçebilirsin.
Otomatikte çok keyifli tabi.Bu aracın otomatiğini bilmeyenler otomatik şanzımanda nasıl ivmelendiğini de malesef bilmiyorlar.
Birde muhakkak emme manifolduna intercoolera hava filtresine ve motora bağlanan bütün hortumları kelepçeleriyle kaçak var mı yok mu kontrol ettirebilirsin.Orjinal hortum ve kelepçelerinde gevşeme veya kaçak olabiliyor.Basınç kaybı yaşanabiliyor bazen.
Şimdilik aklıma gelenler bunlar.
Aramıza hoşgeldin.200sx başka dünya![]()
Bilgiler için teşekkür ederim,
Otomatik hali çok keyifli düze çevirmeyeceğim.
Kelepçelerin hepsini tek tek kontrol edeceğim.
Araçta orjinal hks mantar filtre var,
Sıvıların hepsi pazartesi değişecek,
Aracın orjinal ecusuna ayar yapılabiliyor mu?
Bir de ön lastiklere çok az kamber nasıl verebilirim?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)