Maşallah hem RS hem doğa harika
Çok güzel maşallah kazasız belasız kullanın inşallah.
BMW E90 320d LCI
Mesaj yazan beğenen herkese çok teşekkür ederim. Daha fotoğraf atarım ben böyle o zaman
Forumda Kastamonulu arkadaşlar var da genel de İstanbul'da yaşıyorlar. Sanırım onlar için böyle fotoğraflar görmek daha güzel oluyor..
Maşallah, kazasız belasız sürüşler dilerim, bende Devrekaniliyim. 3 sene merkez kuzeykentte kaldım. Kastamonu bambaşka bir memleket![]()
arabada fotolarda çok güzel![]()
Tekrar selamlar. Fotoğrafları çeken Mesut Karadaş' a teşekkür ederim.
Fotoğraflar Kastamonu Üniversitesi' nde çekilmiştir.
![]()
Kazasız belasız, en iyi RS kasası bu bence. Ok gibi sizinki de. Jeolog olarak Küre dağlarına da az gelmedimBakır sağolsun..
Doğa ve araç müthiş uyumlu olmuş abibu arada video kulak paslarını sildi herhalde
![]()
Uğur kardeşim görüşmek nasip olmadı kastamonuda bir türlü ufuk ben rs yeni jantlariyla güzel olmuş valla . Kastamonuda böyle bilinçli ve hızlı araçlara bine lerin sayısının artması güzel birsey maaşallah tekrardan görüşelim en kısa sürede
Tekrardan selamlar. Burası Cide-Amasra arası. Otoyolda 250+ hızda kullanmak mı bu tarz yollarda limitlerde kullanmak mı diye sorarsanız cevabım belli..
![]()
Mrs'ye maşallah. Ayrıca yaşadığın yer çok güzel. Bizim iç anadoluda ciğerimiz soldu, ağaca yeşile hasret kaldık.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)