Arac ruyalarima giriyorbutun fotolarini indirdim. Satarsaniz bana satin, gozum gibi bakarim.
Arac ruyalarima giriyorbutun fotolarini indirdim. Satarsaniz bana satin, gozum gibi bakarim.
Çok teşekkr ederim begendiginize sevindim
Çok teşekkür ederim çok sagolun onu Cem abim hediye etti danışıp dönüş yaparım
Çok teşekkür ederim
Eyvallah abiim
Çok teşekkr ederim
Çok teşekkr ederim
Eyvallaaahallah razı olsun
Çok teşekkür ederim baktıkça bakasım sevdikçe sevesim geliyor
Çok teşekkr ederm![]()
Begenmenize cok sevndm
Elimden geleni yapıyorum)
Eyvallah
Teşekkürler
Aynen öyle eger taddıysan bilirsin
O şekilde olcak kısmetseteşekkür ederim
Aynen öyle
Mis oldu şükür
Çok teşekkür ederim
çok teşekkr ederm![]()
JoYTeaM
- Büyük bir emek , özveri ve sevdayla fabrika orijinalliğinde yeniden hayat buldurulmuş ; böyle nadide , emsalsiz ve nostaljik bir araca sahip olmak büyük bir keyif bence.
- Hayatımızın bir döneminde yaşadığımız hatıraları yeniden canlandıran nostaljik fotoğraflar bile insanı endüstriyel varlıklara sevdayla bağlayabiliyor gerçekten.
- MaşaAllah Çok özel ve güzel bir araç. Mevcut konusunu da gıpta edip imrenerek takip ediyordum. Artık buradan takip edeceğiz...
- Bu aracın değerini kıymetini bilen ve çocukluktan Fiat&Uno sevdalısı bir arkadaşa nasib olması da ayrıca güzel olmuş.
- Yeni sahibine hayırlı ve uğurlu olsun. Kazasız belasız inşaAllah...
Honda Owners Never Drive Another
Dostum aracin cok guzel gercekten, koleksiyonum olsa, listedekilerden bir arac. Ancak bence araci cok basmissin ve var olan "rally" havasi kaybolmus diye dusunuyorum. Tabi bu benim nacizane dusuncemdir, kazasiz belasiz surusler dilerim![]()
faceden ve instagramdan takip ettiğim bi araçtı 205 dimma için satmıştın sanırım ve içim cız etmişti . Çok başarılı maşallah
Daha büyük bir akvaryuma geçince, kendini okyanusta zanneden balık kadar aptal olmayın. Gerisi hallolur
Renault Sport 172 / 55 RS 395
önceki konuyuda okumuştum,fiata gönder müzede saklasınlar maşallah![]()
Trafik & Kasko Sigorta işleri Yapılır
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)