maşallah focusları çok seviyorum tek kapı ve makyajsız kasa olması beni bitiriyor![]()
Mehmet Ali DİNÇ
M.A.D Custom Stickers
maşallah aracınıza. kazasız belasız cezasız diyelim.arka totosuna hastayım bunların. tdci 4 kapısına çok baktım da almak nasip olmadı. ama hala bakınıyorum bi gün arabayı satarsam alacam inşallah.
az insan, çok huzur...
Maşallah kazasız belasız. Mavisi vardı bende de. Çok dikkat çekiyordu. Güzel bi lastik ve süspansiyon kombinasyonu ile yol tutuş olarak çoğu hothatch'i üzer.
Bende Pendik'teyim bi kaç kere yolda gördüm aracı maşallahı var kazasız belasız...
Arkadaştada focus sport vardı.5'lik Eibach aldı ön 6, arka 3.5 indi.Arkaya 2 cm pres yaptırdı çokda güzel oldu.Bende pek sevmem kesme, pres işlerini ama güzel olmuştu yani...
Ya da Vogtland 3.5 bakabilirsin.Bende bu yayı kullanıyorum şu an çok memnunum.
Bendede 5'lik eibach vardı kafanın basıklığı çok iyiydi götü havada kalıyordu![]()
http://i58.tinypic.com/16a60b8.jpg
Tavsiye ederim bu yayları.
Maşallah harika gözüküyor Rabbim kazadan beladan korusunHerşey çok güzel ama bixenon istiyor gibi
Pendikte denk gelmişliğim var birkaç kez migrostayken denk gelmiştim size bende de leon fr var pendikte denk gelirsek tanışalım abi
![]()
Maşallah kazasız belasız
EVOLUTION X
Teşekkürler,egr,kat iptal yapıldıktan sonra normal kullanımda ne artı ne eksi gördüm ama otobanda yüksek hızlarda araç rahatladı mesela 4 bin devirde duvar gibi sabitliyordu şimdi 5 bin devire kadar güç var ve daha hızlı devir dönüyor araçta ki artısı bu ve birazda turbo sesi bol duyuylur oldu oda hoşuma gidiyor.
90' Şahin
04' Polo 1.4 tdi
11' doblo 1.3 multijet
07'mondeo 2.0 tdci
07'focus 1.6 tdci 3k halen..
Teşekkürler,şuan yaylar ve 225/40/18 kumho lastiklerle mükemmel yol tutuşu çok denedim arabayı virajda koparamıyorum düzde beni geçen hothatchleri virajda affetmiyorumŞimdi ön ve arka kule gergisi arıyorum ama piyasada ki çoğu cakma malzeme bakalım bulursam onlarıda ekliycem
![]()
90' Şahin
04' Polo 1.4 tdi
11' doblo 1.3 multijet
07'mondeo 2.0 tdci
öne kule gergisine hiç gerek yok. Kaputu açın bakın ön solda zaten kule gergisi var. Yani fabrika çıkış olarak kulenin üstünde gergi var. Tam olarak %100 kule gergisi değil belki ama bence kuleleri delmeye değecek bi uygulama değil.
Daha önce focusclubtr de bu olay tartışıldı fabrika çıkışı kule gergisi diye ama öyle bişey efsane çıktı hatta ben baktım ama o kulenin üstünde olan şey sadece o sileceklerin üstünde duran plastiği tutması için bence çünki karşı tarafa bir bağlantısı yok onun ama tabi bu benim fikrim yanlış biliyorda olabilirim.
90' Şahin
04' Polo 1.4 tdi
11' doblo 1.3 multijet
07'mondeo 2.0 tdci
Maşallah sitenin kötü arabası yokhepsi özenle bakılmış yapılmış araçlar kazasız belasız güzel günlerde inşallah
![]()
Bu arabanın jantlarını gunmetal rengine boyamayı düşünüyorum nasıl olur sizce ?
90' Şahin
04' Polo 1.4 tdi
11' doblo 1.3 multijet
07'mondeo 2.0 tdci
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)