maşallah kazasız belasız ön plakalık sökülse bence daha iyi olur birde jantların rengi değişmeli kazasız belasız sürüşler
maşallah kazasız belasız ön plakalık sökülse bence daha iyi olur birde jantların rengi değişmeli kazasız belasız sürüşler
Sagolasin , aynen arkalar cok icerde duruyor. Belki bi jantla cozeriz deneyip gormek lazim.
Eyvallah abi sagolasin.yanimda olman bana destek veriyo her nekadar yardima geldiginde bi koseye cekilip kenardan talimat versende ruhen destegini esirgemeyisin takdire şayan.![]()
![]()
Sagolasin üstadim. Senin calismalarida bekliyoruz o halde
plakaligi yeni taktim valla biraz dursun etme gözunu seveyim... jantlari gun metal yapicam kafama yatan bi kod bulsam yapistiricam hemen boyayi.
Önerileriniz icin sagolun arkadaslar. Her turlu elestiri isimize yarar![]()
az insan, çok huzur...
Maşallah. Çok canlanmış jazz. Ön taraf kırmızı logo ile daha da can alıcı olur gibi. Ağız tadıyla binmek nasip olsun.
Korkaklar sık sık ölür, cesurun ölümü bir defadır.
instagram: harunsarikamis
kazasız belasız iyi günlerde kullanın hocam . aklıma tek gelen tavisye siyahın hakkını verin bi cila çekin![]()
Elden ıs gelıyosa bırde yerın varsa sıva kollarını yap sonrada otur karsısına cayını ıc modelı olmuskazasız belasız sade ve sık bı aracınız var gule gule kullanın
![]()
Hepinize ayri ayri yesekkur ederim. Allah hic birimize kaza bela vermesin. Firsat ve imkan dogrultusunda yapacagim isler var İlk firsatta pasta cila isini halledicem ve tabiki kendim yapicam .arabayla ugrasmak benim icin bi nevi terapi. Fit amblemi ,cam filmi ,egzoz vs. Yaptikca paylasicam. Sagolun a dostlar.
![]()
az insan, çok huzur...
Maşallah;emeğinize sağlık![]()
Insanın kendi eliyle aracına eklemeler yapması kadar güzel bir his olamaz herhalde..
Sagolasin üstadim.
cok sagolasin ustadim. Boya kodu icinde tesekkur ederim. Jantlarda boyanacak en yakin zamanda. Bitmiyo bu araba işi ne cok eksik uretmisler arabalariel emegi ile yaptigin bir seyin arabanin ustunde durmasi bambaska bir duygu. Ben bira degilde karsisina gecip soyle guzel bi nargile yapicam.
![]()
az insan, çok huzur...
maşallah kazasız belasız
34 BAK 117 - cıvıc vti
34 BB119 uno s -- 34 RED 87 cıvıc vti -- 34 UL 5510 corsa 1.7 dti -- 34 ZJ 7086 focus 1.6 tdci -- 34 FP 6830 corsa 1.7 dti --
34 HK 4550 - cıvıc vtec2
Vayyy Kardeşim maşallah 41.5 kere jazz gördüğüm zaman ah ah çekiyorumkazasız belasız inşallah her zaman yardıma hazırım konu ne olursa olsun Kardsm stop konusuna gelinde gurhan abiye surekli söylüyorum aman dikkat et başka yok ....
![]()
Cok guzel duruyor maşallah. Jantlar cok içerde duruyor ama oem jant iyidir. spacer olsa tadından yenmez. Plakalık sırıtmış lip cuk olmuş kazasız belasız![]()
çok sağolasın üstadım. yardımlarından dolayı birkez daha teşekkür ederim. gürhan üstadlada irtibat halindeyiz. red fite arka ek koydu resimleri yollamış çok güzel cuk diye oturmuş. stoplarına diyecek bişeyim yok olmazsa olmaz derler ya o misal![]()
eyvallah üstad sağol, jantlara el atıcam ama zamanı var. şimdilik gun metal boyayıp devam edicez. lip ve plakalıkta revizyona gidilebilir ama biraz böyleyiz.![]()
![]()
az insan, çok huzur...
Maşallah elinize sağlık, Allah kaza bela vermesin. Çok güzel dokunuşlar yapmışsınız araca. El emeği olması da olaya başka anlam katmış.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)