Allah kaza bela vermesin ruhu olan bi araba benimde binmek istediğim araçlardan biriAyıptır sorması günlük yürütme maliyeti nasıl
Allah kaza bela vermesin ruhu olan bi araba benimde binmek istediğim araçlardan biriAyıptır sorması günlük yürütme maliyeti nasıl
Su anda komple sehir ici kullaniyorum. Hafiftengazlamali ortalama 13.3 lt. Bekledigimden az cikti acikcasi
ben 16 17 civari olur zannediyordum.
Hayırlı olsun maşallah rengi çok hoş kazasız belasız kullanın![]()
BMW E90 320d LCI
maşallah kazasız belasız cezasız güle güle kullanıntemiz kalan rs lerden bi,tanesi o araç engin abinin makinada sağlamdır denedinizmi hiç
![]()
Rs çok güzel maşallah. Ama laguna coupe fenalar fenasıİki aracada kazasız belasız binmeniz dileği ile .
Daha büyük bir akvaryuma geçince, kendini okyanusta zanneden balık kadar aptal olmayın. Gerisi hallolur
Renault Sport 172 / 55 RS 395
TR'de en beğendiğim RS maaşallah.
25'' Tesla Model Y Juniper Long Range
23" Fiat 500e LaPrima
23'' Tesla Model Y Performance / SOLD
Instagram Paylaşımlarım: edriver_35
Koca bir maşallahh, göz dolduruyor.
Teşekkür ederim. Engin Abi ile deneme fırsatımız olmadı. Onun arabası da dediğiniz gibi müthiş. En kısa zamanda deneme için çalışmalara başlıyorum![]()
Aman kayınço durmasın. arabası çok keyifli ama rsin yanında .. söylemeye dilim varmıyor
Eyvallah. Bursa'ya gelince ara, beraber binelim
Çok teşekkürler
Göz doldurup, cep boşaltan cinsten bu
Çok teşekkür ederim.
Daha önce de dediğim gibi ilk tercihim siyahtı ama bu rengi görünce iyi ki siyah almamışım diyorumSemih'in orada gördünüz sanırım lagunayı. Yazılımdan sonra biraz sıkıntı yaşattı ama çözüldü şimdi.
Çok teşekkürler
Sağolun , var olun
Nosab'da çalıştığım için hemen hemen hergün nosab ve organizede görebilirsiniz beni. Gördüğünüzde bir el sallayın, muhabbet edelim
Bu arada, aracı son yıkattıktan sonra çektiğim bir iki fotoyu koyuyorum. Orjinal yayları takınca, leylek spect oldu ama çok güzel oldu. organize yollarında arabanın başına birşey gelecek diye dertlenmiştim iyice. Yay'ı değiştirirken , açık hava filtresini de Engin Abi'nin tavsiyesi üzerine orjinal kapalı haline çevirdik. Bir de , İlker bunu görüyorsan kusura bakma, meşhur İskender kumandalı egzozunu söktürdüm
![]()
Geçtiğimiz cumartesi Bursa Nilüfere akraba ziyaretine gitmiştim.
Sonax'ın orada denk geldi galiba sizdinizkonuyu görünce şaşırdım
https://www.instagram.com/dynamicgreycupra/ / dynamic grey cupra
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)