direksiz kapılar filan tam bir spor araba açıkçası.maşallah kazasız belasız![]()
Büyük bir ihtimalle 1-1.5 ay önce vadi shell benzinlikte yıkatırken görmüştüm sizi. Çok temiz duruyordu. Maşallah..
Teşekkürler çok sağolun
Allah daha iyilerini nasip etsin ,herkesin gönlüne göre versin
Teşekkürler. Muhtemelen KA plakalı olanı gördünüzonun yanında sönük kalıyo bizim oğlan
Sattıktan sonra kendisini özletti mi ?sağolun teşekkür ederim
![]()
Maşallah çok iyi makine. Sesi de harikaymış![]()
Maşallah çok güzel araçBayılıyorum bu lafa ayrıca oğlum deli misin o araba alınır mı lafına bana da çok kullanıyorlar
![]()
Bu araçları yıllardır bende beğenir ve merak ederim. Cidden parasına alınabilecek en tarz ve güçlü araba sanırımMaşallah TC gayet güzel görünüyor.
Hemen hemen her araç alımında duyduğum sözlerdir başlıkta yazdıklarınız. Bazı insanlar basit ve düz bilindik risksiz yaşamayı seçer fedakarlıklar ederler. Bazı insanlar da ki buna bende dahilim hayattan daha çok zevk almaya daha çok görmeye öğrenmeye çalışır risk ve bazen kayıp bazen kazanç dolu bir hayat geçirirler. Şuan kullandığım araç dahil önceki 3 araçta ne ailem nede arkadaşlarım tarafından tavsiye edilmedi 1- 106 turbo gti(bunu yine beğenen vardı) 2- Chevrolet aveo 2012 3- Opel tigra twintop cabrio ve son olarak halen kullandığım 4- Kia opirus 3.5 v6..... 106 turbo olduğu için beğenilmiyordu sorun çıkarır sanayiden çıkamazsın dediler 6 ay gazladım bakımını yapıp 1 kere bile yolda bırakmadı benim zevkim dışında 1 kuruş harcatmadı misal aveo da keza zararla satarsın dediler fabrikası kapandı ancak çok da zararlı olmasada az bir zararla kurtuldum tigra cabrioydu ve o paraya alınabilecek en güzel temiz cabrioydu 22-23 lira civarı ve eşimin okuldan arkadaşı bayıla bayıla 25 bine elimizden resmen zorla aldı. kia 3.5 v6 arka koltuk ısıtmadan tutunda soğutmalı bardak yerine hafızalı kotluğuna 14 hava yastığına elektronik süspansiyonuna kadar japonların makam aracıdır ve fiyat 40 bin bandında o paraya alınacak böyle lüks araç yok...
Çok uzun uzun yazdım ama dediğim gibi ben elimdekiyle en iyi en ilginc kimsede olmayan riskli ama beni mutlu eden şeylere sahip olmak isterim bazıları gider linea alır aman satarken 500 tl bile zarar etmim diye düşünür. Herkes parayı zor kazanıyor bunda sorun yok. Ama arkanı dönüp baktığında dün dünde kaldı birdaha yaşama şansın yok. Kafana göre sevdiğin şeylerle hayatını geçirmelisin. Aracınız hayırlı uğurlu olsun kimsenin lafına bakmayın allah kaza bela vermesin.
S!nek Performance Race Parts & Aftermarket
hele yaz geldi şimdi daha da arttı özlem tavanı çıkarıp bagaja özel kılıfına koyar sahilde gezmeye bayılırdım arada blowoff sesi ile kendime gelirdim aracım tekrar satılığa çıkarsa almaya niyetliyim ama eski aracımın dışında turbo düşünmüyorum alan kişide satmıyo ki![]()
Karabük de yaşıyorsunuz sanırım, ve Recep'in onayladığı bir arabayı almakla çok doğru bir iş yapmışsınız.. Eğer becerebilirsiniz, bakımlarına vs üşenmeden Ankara gelişlerinizde RMG'de yaptırın.. Rover'ın sorunlu olmadığını bu servisle anlarsınız. Hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin..
Zihin fukara olursa, fikir ukala olur..
Milletin lafına bakarsanız hiç bişeye sahip olamazsınız. İçindeki sesi dinleyip kendi bildigini yapmak kadar güzel bişey yok...
Allah kaza bela vermesin. Çok güzel bi araç
İnsanları, yalan söylediklerini anlayacak kadar tanımak istemiyorum.
Teşekkürler saolunaynen ben de o yüzden bu araca yöneldim
Amin cümlemize
bu tarz düşünen insanları çok seviyorum işte. Hocam cesaret edemeyen insanların lafları işte "o araba alınır mı". araç üzerinden kar etme amacım olmadığımdan aldım zaten. biraz da bunla gazlayalım dedimGelecekteki halimi görüyorum şuan okuduklarımda
böyle bi özlem yarattıysa aracın temizliğini merak ediyorumBov sesi için beklenmedik bi araç açıkçası çoğu insan sonradan turbo sanıyor. yine de güzel ilgi çekiyor, eğlendiriyor.
Karabükte öğrenciyim, Ankarada yaşıyorum. Recep ustayla rmg servis ilk açıldığından bu zamana sürekli iletişim halindeyiz zaten 5-6 yıldır fahri rover sahibiydimTeşekkürler sağolun
Aynen öyle kardeşim. Özgürlüğünü hissediyosun bu şekilde. Amin dostum cümlemize.![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)