User Tag List

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
51 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: 1993 Tofaş Doğan SL Bordo

bulutsrz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Slammed Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sunroofta bısey goremedım ben yazdıktan sonra bı kac kere daha baktım he bırde ılk mesajını keske gereksız elestırmek yerıne kendını tanıtmak ıcın kullansaydın daha yararlı olurdu.
    Araca MasAllah kazasız belasız ama Zorbeyın dedıgı gıbı kafalıklar elden gecerse gayet guzel hele dıstan daha guzel
    Kendimi tanitmadigim icin sizlerden ozur dilerim bu konuda hata yapmisim affola. Hemen bi konu acip kendimi tanitirim. Bayadir siteyi uzaktan takip ediyorum. Dediklerim yanlis anlasilmasin amacim burada tartisma alani yaratmak degil. Herkesin zevki rengi ayri ise, baskalarininda hakaret icermeden elestirmesi gereksiz elestiri sayilmaz. Ben kendime gore yorum yaptim dusuncemi soyledim gereksiz elestiri yapmadim!

bulutsrz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Günkut Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sen daha iyisini yapta göster bize.

Araç güzel emek verildikten sonra herşey güzel benim için,kazasız belasız sürüşler
    Olay ben daha iyisini yaparim-yapamam degil. Konuyu carpitmayin lutfen. Kendi dusuncemi soyledim. Bunu soylemekte benim hakkim oldugunu saniyorum! Kendimi tanitmadan boyle bi yorum yapmam hata olmus bunu da anladim.

sweap07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    araca masallah emeğinize saglıkta fabrika o aynaları süs niyetinemi koymuş ? allah korusun yolda tırın altına gırdıgınızdede toplu durur aracınız ınsallah kazasız belasız

Ssamet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Maşallahı var. Bu tampon uzatma işlemi nasıl yapılıyor acaba?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arabanın maşallahı var, izmir tamponla sunroof ayrı bi durmuş. iç kısımda direksiyon çok sırıtıyor, nardi tarzı klasik ama spor direksiyon daha iyi olur eski moda momo sparco da olabilir. bide gösterge dışı gri olan kısım siyah yapılabilir.

Dış kısımda da panjur gövde rengi olup stoplar sıfırlanıp arka plaka elden geçerse çoook daha iyi olur kazasız belasız.

Ne denirse densin parada harcansa emekte harcansa tofaş meraktır, zevktir, heyecandır eskiden parası olmayan binerdi şimdi zevki olan biniyor ...
    Alıntı Gökhan Bilgin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    allah cümlemize akıl fikir versin

35AB - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Ssamet Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Maşallahı var. Bu tampon uzatma işlemi nasıl yapılıyor acaba?
    izmirde bu işi abartmaya başladılar bizim tamponun ön kısmı şuan aracınızdaki tamponla aynı. uzayan tek kısım amerkian parkların ordan kesilip çamurluğa bağlanan bölüm ve önden tamponu tutan ayaklar. panjur ve farlarla sıfıra sıfır duruyo bunun için ikinci bi tampon gerekli o kadar . ama dahada uzasın istiyosanız yan bölümler daha uzun tutulup diğer tamponun ön kısmıda kesilip kaynatılıyo fakat çok sağlam bi plastik kaynakçı lazım sarkma yapabiliyo. sanırım sizinde aracınız tofas ve görünüm olarak orjinal hiç elletmeyin derim düzgün oturtana kadar insanın canı çıkıyo

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    araca kocaman maşallah , gereksiz yorum yapan biri olmuş boşverin kafaya takmayın para sizin paranız alt tarafı tofaş densede gayet güzel görünüyor. aracın acaba eskı plakası 35UF olabilir mi izmirde aynı bu renk bi tofaş vardı ona çok benzettim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı JusticeF0rALL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    araca kocaman maşallah , gereksiz yorum yapan biri olmuş boşverin kafaya takmayın para sizin paranız alt tarafı tofaş densede gayet güzel görünüyor. aracın acaba eskı plakası 35UF olabilir mi izmirde aynı bu renk bi tofaş vardı ona çok benzettim
    684 ü diyorsun. O Şahindi sanırım
    Coğrafya kaderdir

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Zorbey Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    684 ü diyorsun. O Şahindi sanırım
    aynen , gece plakanın devamı aklıma gelmemişti şahin mi doğan mı bilmiyorum videolarını izlemiştim

İzzet Göçmen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İddali bi arac olmus,ama cok para harcanmıs tabi zevkler.Masallah

bartworkz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hocam güle güle kullanın, temiz bir araç olmuş.

Koltuk hariç; göğüs ve kapı döşemelerini ne kadara yaptırdınız acaba? Ben de aynı şekilde bej yapmak istiyorum da.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kapıları taban halısını bagajı kendimiz yaptık. döşeme fikride ordan çıktı zaten. biraz el becerisi, gerekli deri veya kumaş mukavva ve T20 ayakkabı yapıstırıcısı ile çok ucuza mal edebilirisniz. yalnızca göğüslüğü yaptırmak isterseniz 150 tl civarıydı en son. kapılarda tamamı için 200 filan demisti.

bartworkz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 35AB Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kapıları taban halısını bagajı kendimiz yaptık. döşeme fikride ordan çıktı zaten. biraz el becerisi, gerekli deri veya kumaş mukavva ve T20 ayakkabı yapıstırıcısı ile çok ucuza mal edebilirisniz. yalnızca göğüslüğü yaptırmak isterseniz 150 tl civarıydı en son. kapılarda tamamı için 200 filan demisti.
    150TL göğüs için uygun bir rakam aslında, Lada'ya da niyetliyim böyle bir şeye. Güle güle kullanın.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Maşallah izmir stilini çok beğeniyorum pe 107 - der 96 - dkl 99 on numara araçlardır
    araç sahibinin arka sulu bi mekanda aracın yanında taburede otururken bi fotoğrafı varmıydı boyalı logoyu görünce o aklıma geldi
    izmir tip araçlarda uzun tampon 9-10 ofset çelik jant yan aynalar cam silecekleri iptal olur soranlar için araca tekrardan maşallah bi soru sorucam izmirde genellikle doğan l sl ve düşük model araçları yapıyor gençler büyük bir kısmı böyle nedeninin hep merak etmişimdir açıklarsanız sevinirim

Ssamet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 35AB Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    izmirde bu işi abartmaya başladılar bizim tamponun ön kısmı şuan aracınızdaki tamponla aynı. uzayan tek kısım amerkian parkların ordan kesilip çamurluğa bağlanan bölüm ve önden tamponu tutan ayaklar. panjur ve farlarla sıfıra sıfır duruyo bunun için ikinci bi tampon gerekli o kadar . ama dahada uzasın istiyosanız yan bölümler daha uzun tutulup diğer tamponun ön kısmıda kesilip kaynatılıyo fakat çok sağlam bi plastik kaynakçı lazım sarkma yapabiliyo. sanırım sizinde aracınız tofas ve görünüm olarak orjinal hiç elletmeyin derim düzgün oturtana kadar insanın canı çıkıyo
    Aynen ben düşünmüyorum zaten. Elimden geldiğincede orj kalmasını sağlicam inşallah. Kaynak oldugu aklımdan geçmişti.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı bartworkz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    150TL göğüs için uygun bir rakam aslında, Lada'ya da niyetliyim böyle bir şeye. Güle güle kullanın.
    evet ama göğüslüğün sökülüp takılması size ait. bizim arabalarda çok kolay ladada nasıldır bilemem. döşemecimizde has ankaralıdır: ) tanımanızı isterdim. piyasada ne kadar hasta isi dösenmis araç varsa elinden geçmistir.

Alıntı HalilKurt55 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Maşallah izmir stilini çok beğeniyorum pe 107 - der 96 - dkl 99 on numara araçlardır
    araç sahibinin arka sulu bi mekanda aracın yanında taburede otururken bi fotoğrafı varmıydı boyalı logoyu görünce o aklıma geldi
    izmir tip araçlarda uzun tampon 9-10 ofset çelik jant yan aynalar cam silecekleri iptal olur soranlar için araca tekrardan maşallah bi soru sorucam izmirde genellikle doğan l sl ve düşük model araçları yapıyor gençler büyük bir kısmı böyle nedeninin hep merak etmişimdir açıklarsanız sevinirim
    izmir arabalarını özetlemissiniz. plakalarını yazdığınız araçlarda izmirin gözbeğidir onlarında aynaları silgeçleri yoktur varsada kapalı gezerler : ) ek olarak önceki aracımız 35 UF 061 (şuan eski halinden eser yok denilsede) ve şu sıralar gözükmeyen 35 PY 831 gibi araçlarda hasta işidir. araç sahibi için yapılan tespit te tam isabet : ) yüksek model tofaşlar fiyat olarak uçuk olduğu için toplamaya pek müsait değil ondan olsa gerek.

Han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dış kısımda sadece panjur boyanması gerek galiba geri kalan her şey on numara duruyor tebrik ederim güle güle kullanın.

omerta. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    cok begendım tam ızmır ısı olmus sahane.
    Arabacı - Kaportacı

Vuh - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Onu beşi bilmem de aynaları takın. Daha güzel gözüküyor diye ayna sökmek barzoluktur, düşüncesizliğin hasıdır.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)