maşallah aracınıza. rengiyle duruşuyla gerçekten dikkat çekici, jantlarla ayrıca hoşlaştım.![]()
maşallah aracınıza. rengiyle duruşuyla gerçekten dikkat çekici, jantlarla ayrıca hoşlaştım.![]()
az insan, çok huzur...
Guettanın eline güzel vermişinbende ilerde düşünüyorum bitane fiesta yapma gibi maşşallah bu arada.
Tam ateş böceği maşallah
EVOLUTION X
Uzun zamandır istediğim çizik ve hare giderme, boya koruma ve detaylı temizlik işlemlerini hallettik böceğin![]()
Yapılan işlemler:
#Kil ile yüzey temizliği.
#Kaporta nın bölümlerindeki çizik ve hare durumuna göre meguiars pastaları ile çizik giderme.
#meguiars 26 ile koruma
#Koltuk temizliği
#tavan temizliği
#koltukların sökülüp tüm alt tabanın detaylı temizliği (koltuk raylarına kadar)
#bagaj içi stepne havuzuna kadar sökülüp temizliği
# jantların detaylı temizliği
#camlara su kaydırıcı
#klima kanallarına köpüklü temizlik
#ozonlama ile dezenfekte
#Koltuklara nano su, leke tutmayan geçirmeyen koruma
Tüm işlemler sabah 8.30 dan akşam yaklaşık 8 e kadar sürdü.
Sonuç olarak fabrika çıkışı gibi tertemiz oldu. Özellikle iç temizliğe çok ihtiyacım vardı. Aracın içi çiçek gibi koktu
Buyrun bunlar da fotoğraflar.
Varsa bir maşallah ınızı alırım:nazar:
Before&After 50/50 ler.
Tavan 50/50 si. Flaştan çok net çıkmamış.
![]()
Is it Love?
Mini Cooper S R56 + LSD + JCW
Araca son dokunuşlar gerçekten çok yerinde olmuş, kendine gelmiş. Fakat arka camdaki sticker' lar çok gibi geldi gözüme göz tırmalıyor. Ayna kapaklarını gri yapmayı düşünebilirsin. Kazasız belasız sürüşler.
evet onların bir kısmı önceden kalmaydı,bir türlü üşengeçlikten kurtulup giremedim. Büyük ihtimalle yapışkan vs uğraştıracakTeşekkür ederim. Ayna kapaklarına da el atmayı düşünüyorum
Is it Love?
Mini Cooper S R56 + LSD + JCW
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)