User Tag List

Sayfa 4/6 İlkİlk ... 23456 SonSon
96 sonuçtan 58 ile 76 arası

Konu: 01LEO Corsa DTi

Ky06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    5 tane corsaya binen biri olarak aracının maşallahı var. km orjinalliği ilk resimlerden de anlaşılıyor. güle güle bin
    34 DB 9337 POLO CUP
    06 LAG 51 CORSA C
    59 ZZ 759 CORSA C
    06 M 1842 CORSA C
    06 FD 0732 CORSA C

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Ky06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    5 tane corsaya binen biri olarak aracının maşallahı var. km orjinalliği ilk resimlerden de anlaşılıyor. güle güle bin
    Evet aynen de öyle yapıyorum... Çok şükür 10bin km dir stock turbo int. motorla wg sökük halde hard yazilimla gazliyorum. Bazilari gibi bir haftada ne turbo cortlattim ne motor ici açtım... Ayrica kendi sigortacim var. Bu tur ciddi seylerden emin olmadan arac alacak kadar toy olmadik çok şükür. Millet gibi iki jant yay pasta cilaya tav olup araç alacak olsaydik sanayiden kurtulamazdık...
    Alıntı aLperTunga Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar ben bu aracın adını AT SKİ koydum.jet ski hesabı,At ski mustang

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı cagataayk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hikaye gibi okudum, emeğinize sağlık kazasız belasız
    Çok saolun teşekkürler
    Alıntı turkishpower Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    maşallah kazasız belasız
    Tesekkur ederim
    Alıntı Seven7 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Maşallah keyifle okudum, nazar değmesin. İnsanın kendi bir şeyleri yapması kadar keyif verici bir şey olamaz sanırım.

Bir kaç yorum yapmak gerekirse;
    -İçerideki podlar güzel düşünülmüş ama biraz amatör işi kalmış. Daha güzel bir şey düşünülebilir. Ne gibi bilmiyorum ama.
    -Jantlar güzel seçim fakat önlerden teneke hiç hoş durmaz. Eğer iki tane almadıysanız jantları kesinlikle önlere de takın.
    -Aracı basma konusunda da limitlerine kadar zorlayın derim, egzoz yukarıya alınmıyor mu hiç pay yok mu? 5 bile kesmez bence bu arabayı.
    Kesinlikle öyle tadi zevki ayrı, masraflı belki ama yolda orda burda birileri sordugunda yardimci olabildigin zaman değiyor diyorsun. Önerilerine gelince podlar ilk firsatta degisecek çünkü basinci net basmiyor onlar değişip arkaya pleksi kesip bi ayar cekicez jantlarin ofseti tahminim gibi cok derin çıktı. Sıkıntı yok biraz sürtüyor ama hosuma gitmedi söktüm. Lastik degisim zamani kafama estiği sekilde ona da bi girisecez bakalim ama gönlüm yine kapaktan yana yay konusunda 3.5luk corsaya bindim fena degildi basiklik tam tadindaydi 5 ise gayet iyi olacaktir. Resimde net deil pek ama su an siradan araclara göre 3.5 luk var gibi zaten. Ama öncelik her zaman alt takimda. Dp buyuk biraz ona gore karter korumaya sekil verdikten sonra 5 lik basılacak
    Alıntı MuratCetin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Adanaya gelde yeni fotoları çekelim bro
    Kanka bir hafta sonra bendesin kaçirim seni şantiyeden hem foto yapalim hem defenderla bi roll yapalım özledim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bi güncel çekme zamanı geldi!

Uzzuunca bi aradan sonra işe girip elime para geçmesiyle birlikte uyuyan devi uyandırma zamanı geldi artık... Araç üzerinde ufak değişikliklere gidiyorum. Liste hazır planlar yapıldı gün alındı. Çok abartılı olmasa da temiz ve yürürü güzel bi araç çıkarıcaz İnşallah...

İlerleyen zamanlarda ufak sürprizlerim olacak...

Ufak bi sneakpeek yapalım...

edit: amma da ufak kullanmışım ha

ahmetmalcok - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Maşallah. Keyifle okuduk. Kazasız belasız binmeniz dileğiyle.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    @Ahmetmalcok cok tesekkurler
    Ceyizlerimiz hazir, Bismillah dedik bugün sökmeye başladık bakalim. Allah utandırmasın...

Cooler nerde diye soracaklar için, corsada daha önce deneyen olduğunu sanmıyorum ilk olarak denicez sanırım cryO2 tarzında su sogutmali bi sistem denicez. Biraz custom olacak Hadi hayırlısı bakalim. Verimli sonuc alirsak ki teorik olarak ve yurtdışında arastirdiklarima göre olmasi lazim, lag oluşmadan hem altlari hem üstleri dolduracaz İnsallah...

yoshimura - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Projenin devamını merakla bekliyorum. Cooler değişik bir proje olmuş. Tüpün içindeki gaz boruyumu soğutuyor.Buzdolabı mantığı gibimi yani
    DTi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı yoshimura Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Projenin devamını merakla bekliyorum. Cooler değişik bir proje olmuş. Tüpün içindeki gaz boruyumu soğutuyor.Buzdolabı mantığı gibimi yani
    Resim temsili.
    CryO2 nin iki farkli serisi var biri co2 ile sogutma sistemi ki bu daha etkili ve pahali olani digeri water spray sistemi. Mantik radyatör fani mantigi gibi. Aliminyum coolerin icinden gecen sicak hava hem coolerin icinde dolanırken hem de water spray sayesinde ruzgarinda etkisiyle ısı transferi yaparak sicak havayı sogutma mantığına dayanıyor. Ustalar tarafindan hic olumlu yanit almadim ama sistemi hazırladım motor isleri bittikten sonra kendim kurup denicem bakalim etkisi olacak mi...

emiralioğlu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aylak bir zamanıma denk geldi konuyu sonunda kadar okudum. Hatta itiraf etmek gerekirse işlerimi hızlıdan toparlayıp kendime boş alanlar yaratıp konu okumak için teche giriyorum ve birkaç saat çıkamıyorum. Hele birde lisanı düzgün sürükleyici anlatımlar olursa tadından yenmiyor büyük bir zevkle okudum ve gerçekten çok güzel bir araç ortaya çıkmış güle güle kullanın. Uno için üzüldüm bende anti lpg ciyim bu yüzden corsa güzel bir seçim olmuş. Bir ara 12 lere alınmayan araçlar dediğiniz gibi şu anda uçmuş durumda. Bende biraz fazla yardırdım kusuruma bakmayın konuyu takipteyim iyi sürüşler..
    * Clio sport * Clio sport * Volkswagen Polo * 218 Coupe 1.8 dohc * Megane Coupe * Honda Civic 1.4 iS * Honda Civic 1.6 İES * Opel Vectra * Audi A3 hatchback * Honda Civic 1.4 iS *

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı emiralioğlu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aylak bir zamanıma denk geldi konuyu sonunda kadar okudum. Hatta itiraf etmek gerekirse işlerimi hızlıdan toparlayıp kendime boş alanlar yaratıp konu okumak için teche giriyorum ve birkaç saat çıkamıyorum. Hele birde lisanı düzgün sürükleyici anlatımlar olursa tadından yenmiyor büyük bir zevkle okudum ve gerçekten çok güzel bir araç ortaya çıkmış güle güle kullanın. Uno için üzüldüm bende anti lpg ciyim bu yüzden corsa güzel bir seçim olmuş. Bir ara 12 lere alınmayan araçlar dediğiniz gibi şu anda uçmuş durumda. Bende biraz fazla yardırdım kusuruma bakmayın konuyu takipteyim iyi sürüşler..
    Estagfurullah aksine böyle yorumlar alinca insana şevk geliyor teşekkür ederim

Baturhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Güncel durum nedir ?
    2006 - 2012 Megane
    2012 - 2015 Ford Focus 1,6 TDCI SPORT
    2015 - Golf IV1,6 FSİ
    2016 - Megane Coupe 3 - Dacia Duster

Umut melek - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Masallah kardeşim kazasız belasız istediğin gibi olur insallah

Uzaklaştırılmış Kullanıcı
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bunlar da Benden Bonus olsun ozaman. Garajımızdaki turbo upgrade işlemleri bitmek üzere
    https://www.facebook.com/mkemaltekin...14?pnref=story

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Projede değişikliğe gitmek zorunda kaldik. 1749 uymadi. Motor içinde bütünlüğü bozmak istemediğim için orasini burasini sökmek icime sinmedi. O yüzden mitsubishi turboya geçtik. Project01 MKT ve Seçkin egzoz saolsunlar bir haftadır uğraşıyorlar burdan tekrar emeklerine sağlık. Motor işlerinde sona gelmek üzereyiz. Uçana kaçana sıkma derdimiz olmadığı için sağlıklı sonuçlar çıkaralım yeter diyorum.

10k km boyunca hic bana misin demeden 1.4contta koşan oem turbomuz (sağda), ve şu an takacagimiz mitsubishimiz (solda). Fark ortada.

Takamadigimiz 1749 en sagda. Takabilseydik gerçekten çok iyi güçler çıkaracağına inanıyordum. Ama tecrübenin sonu yok Oem turbomuz yanlarında findik gibi kalmış.

Bu arada turbo işleri halledilirken yaylarimiz da takıldı. Artik yere 5 cm daha yakiniz.

Yağlar fena basmadı. Arkamiz gayet güzel oldu, önler de toplandiktan sonra daha düşecektir.

Bu arada bu aksam turbomuz da takildi yerine sığmayan wgmiz yerlestirildi.

Cusco oil catch tankimiz da geldi.

Hesapta olmayan sürprizler yüzünden maddiyati biraz zorladık, arac ciktiktan sonra bi süre rodaj bahanesiyle sakin takılıcaz. Daha sonrasında evde boyanmayi bekleyen spoiler marspiyel gibi dış tarafa calismaya başlıcaz. İceriyi de unutmicaz tabii Bir kez yapiyoruz madem, en güzeli olsun...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Krdsm hyrlisi olsun tekrardan genel bölümünde de yazmışsın burdan yazıyım dedim.1749 nasil uymadi direk sorunsuz bi sekilde flansla uymasi gerekiyor izmirde cok yakın kardeşim tunc onaran var sbn kırmızı dti sahibi onun aracta var tf turbosu da iyi sağlıklı bnde cok araştırdım turbo almak için ck iyi anlıyorum sni . inşallah istediğin gibi olur hersey kazasız belasız inşallah tekrardan

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Umut melek Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Krdsm hyrlisi olsun tekrardan genel bölümünde de yazmışsın burdan yazıyım dedim.1749 nasil uymadi direk sorunsuz bi sekilde flansla uymasi gerekiyor izmirde cok yakın kardeşim tunc onaran var sbn kırmızı dti sahibi onun aracta var tf turbosu da iyi sağlıklı bnde cok araştırdım turbo almak için ck iyi anlıyorum sni . inşallah istediğin gibi olur hersey kazasız belasız inşallah tekrardan
    Amin kardesim. Çok saol. Aracını biliyorum konusunu acmistin sanirim gerçekten guzel bi aracın var masalah kardesim sana da, cok begeniyorum. turbo konusunda ise inan ki cok arastirdik kullananlara da ulasmaya calistim bilgi alamadım. En iyisi denemek dedik. 1749un va vb vc olarak 3 ayri cesidi var. Vnt li turbolar sıkıntı oluyor deniyordu zaten oldu da. Sorun su, turbo ve wg yon olarak uymuyor. Uydurmak icin flans gerekiyor onu takarsak da manifolt uzuyor ve klimaya carpiyor. Yani yine takilirdi aslinda. Ama klima iptal gerekliydi gonlum elvermedi. Tf035 de bile cok uğraştık. Ancak oturtabildik iki tane wg değiştirdik. Tf035in bile 150 farkli cesidi var (saka yapmiyorum ) hepsi de birbirinden farkli. Gercekten iyi arastirip olcup bicmek gerekiyor. Bakalim umarim guzel sonuclar aliriz... Tekrar tesekkurler...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aynen ft035 genelde iveco daily ducato morova tarzı araclarda kullanılıyor . Altta da geliyor insignia 1749 52 tarzında bi turbo . Ben de klimayi iptal etmemek icin custom manifold yaptırcam . izmirde sıcakta klimasız gezilmez . Dediğin gibi uçana kacana sürekli roll muhabbetlerinde biri olmadigim icin bnde ince eleyip sık dokudum hep aldığım parçalarda. Insallah ağız tadiyla binersin sende cok keyifli oluyor . motor olarak hic korkma 3 barda bile kullanan yakın cevrem var burda bitirince hizlanma kadran videosu bekliyorum krdsm

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Senin araci da merak ediyorum gercekten kaliteli gidiyor herseyin, eline saglik.

Oem turboyla bile benim icin cok keyifliydi her devir dolu dolu tabiri caizse asfalti kaziyarak gidiyordu. Simdi daha iyi olması hedefimiz, bakalim 3 bar su an icin hayal kalıyor intercooler olmadığından. Water sprayin yeterli olacagini sanmiyorum o kadarina. Kaldi ki wg de 3 bara kadar cikacak mi bilemiyorum. 1.5 basariz gibi düşünüyoruz. Su an herşey sürpriz.. Motor isleri bittikten sonra istenilen sekle gelene kadar ayar yapıcaz o zaman netlesiriz.
    Su an arac basinda bulunamıyorum ama bitiminde mutlaka dyno yapilacak zaten dynosuz is yapmam o zaman video da ceker atarim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Maşallah aracınız çok güzel olmuş hayırlı olsun yeni turbonuz. 5 cm yayda sorun yaşadığınız oldu mu? Yoksa daha kullanma şansınız olmadı mı? Bende corsa d için 3.5 mu 5 mi alsam diye gidip geliyorum.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)