Babanız aracı app yaptırmayı teklıf ettı ve red mi ettiniz ?
10 krktr....
10 karakter.
10 krktr..
Sizin yazınızı okuyunca ben de aslında tam tersi davrandığımı farkettim. Arabayı sadece bir şeyler eklemek için, yıkamak için otoparktan çıkardığımı biliyorum. Gidiyorum jant takıyorum tekrar yerine koyuyorum. Gidiyorum spoiler takıyorum tekrar yerine koyuyorum. Araba isterse hava ile çalışsın, duruşuyla beni cezbetmiyorsa umurumda olmaz.
Allah kaza bela vermesin, uzun uzun keyifle gezmelere diyelim.![]()
10 karakter.
Sızdekı yaklasım vurdumduymazlık ıle malının kıymetını bılmemek arasında ınce bı cızgı.
Alın terıyle kazanılmıs olanı koruyup kollamadıktan sonra hıc bı onemı yok. Koruyup kollamak ıcın ılla pasta cıla yapmak gerekmıyor. Yada dıger sekılde dusunursek, cıvata topluluguna tapmaya da gerek yok.
Baska bı acıdan da bakılırsa sızın park ederken umursamaz olmanız o sokagı/caddeyı kullanan dıger ınsanlar ıcın de saygısızlık olarak algılanabılır. Dıger ınsanlar da ordan gecerken aracınıza surttugunde "boyle park ederlerse olacagı bu!" dıyerek cekıp gıderler.
Dedım ya bakıs acısı.. Ogrencılık hayatım boyunca 8 sene ıstanbulda yasadım, ne aracıma surten/vuran oldu, ne de ben baska bı araca..
Aynı sizinki gibi aileden kalan bir Cliom vardı.
Bana geçtiği ilk gün gidip jant almıştım. Fakat yaptığım hareketler genelde orijinalliği bozulmadan kalması yönünde idi.
Onu sattıktan sonra gidip Leon FR aldım. Ama tabi ki bakış açısı insandan insana sürekli farklılık gösteren bir şey. Aracınız güzel duruyor maşallah kazasız belasız olsun inşallah.
https://www.instagram.com/dynamicgreycupra/ / dynamic grey cupra
10 karakter.
Maşallah kazasız belasız ... Kusura bakmada benim çok gıcık aldığım bir tipsin
10 karakter
Ben destekleyenlerdenim. Herkes arabasının cam gibi parlamasını, it gibi gitmesini istemeyebilir.
Bizden olmayanı ötekileştirmekten bıkmadık, bıkmayacağız da.
Güle güle bin, bol bol anıların olsun.
Megane 3 RS / 2.17 @İstanbulPark
Golf 8R / 48.40 @Körfez
Fiesta ST MK8 / 2.23 @İstanbulPark
Değişik bir bakış açısı , iyi sürüşler![]()
ben de hayatta sedan araba almadım bi 10 sene daha almam hatta şimdiye kadar 2 kere 5 kapı aracım oldu onları bile sevemedim
herkesin kendi görüşü benim babam sadece taşıt olarak görmesine rağmen bile arabasına dikkat eder en azından temizlik ve çizik manasında
kazasız belasız kullanın ; Bu konu bana hiç samimi gelmedi ...
EE 2100 Modus 1.5 dCi -->
BZ 9640 Fiesta 1.4 TDCİ-->
DK 9104 Megane 1.5 dCi 105 -->
D 6222 Megane 1.6 dCi Gt-line Energy
Her yiğidin bi yoğurt yeyişi var derler. Bende zir stock makinaya binemiyorum. Jant yay film olmazsa olmaz mesela. Egzoz ses sistemi sis fari sevmem. Orjinal mal iyidir alırken de satarken de. Tekerine tas değmesin
SWAT
Hani bazı kafelerde boynuna kaşkolu atıp purosunu yakıp gözlüğüyle garip kitap okuyan amcalar olur ya forumda sen o amca gibisin. Kitap hikaye aslında amaç piyasadır kitap olsa oturur evinde okur huzurlu huzurlu
Zevk meselesi tabi ama bir arabaya herkesin bindiği gibi binmek çok rutin,sıkıcı..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)