Keske hepsini yapmak yerine daha oem bir jant ve bagaj yazisini tamamlayip biraksaydin , ellendikce ozelligini yitiriyor aracin
Keske hepsini yapmak yerine daha oem bir jant ve bagaj yazisini tamamlayip biraksaydin , ellendikce ozelligini yitiriyor aracin
EE 2100 Modus 1.5 dCi -->
BZ 9640 Fiesta 1.4 TDCİ-->
DK 9104 Megane 1.5 dCi 105 -->
D 6222 Megane 1.6 dCi Gt-line Energy
Maşallah.Allah kaza bela vermesin
Birkaç prof foto çekindik;
Sinyalleri beyaza çevirdim , apex etkinliğinden forumdan 'erdempolo' arkadaşım bizi çekti
Şeytan ayrıntıda
Yayları 5 kişi binince beylikdüzünün ***** kasisleri ve yolları yüzünden söküp orjinale geri döndüm
En sevdiğim 'BOND E36' yetka abi ile ;
Egzoz artık kafamızı ağrıttı, söküp eski orjinal egzozumu taktıracaktım fakat ucu kaynak yerinden çürümeye başlamıştı, ağar marka orjinaliyle bire bir egzoz taktım
Çeyizimiz
Arkadan kasislerde bir ses gelmeye başlamıştı nedeni arka amartisör burçları olduğunu öğrendik ve değiştirdik, çatlak olan sis farım nedeniyle iki siside değiştim tekrardan sarı sinyallere geçicem.Daha orjinal bir jant fikri hala kafamda.Yay varken daha iyi olsada bir süre daha böyle devam edicem , yakın zamanda filtre yağ vb. bakıma giricek.Yeni sis ve egzozlu halinin fotoğrafı şu an yok. Herkese teşekkürler.
2 yıl önce bugün başlayan maceramız 3.yıla devretti ve 22 yaşınada girdi.Bugün onu istanbul parka pist günlerini izlemeye götürmek için beylikdüzünden çıktım fakat 2 saatte mecidiyeköye varamayınca , sonuna anca yetişeceğimizden döndük geriBiraz temiz orman havası aldı.
Güncelleme olarak egzozdan sonra orjinal turuncu sinyallerinede geri döndürdüm.
Orijinal jant ve turuncu sinyal ile çok daha iyi. Ve alır almaz lpg yazısını görünce araba bitti benim için yazık olmuş şu orijinalliğe.
Konu Rsci tarafından (10-04-2017 Saat 00:27 ) değiştirilmiştir.
-Honda Civic 1.4is
-Renault Clio RS 172
-Audi A3 1.6FSI
-Bmw 5.28i
"Şimdi sen de herkes gibisin"
Maşşallah güzel bir e36 ya sahipsin. Kazasız belasız. Tabiki zevkler kişiyr göre değişir ama stop ve çamurluk sinyalleri turuncu iken ön sinyalleri beyaza çevirmek olmamış. Eski hali ile daha retro bir görüntüsü vardı bence. Jantlarda yine ilk jantlarına dönerse araban sana dua eder. İlle birşeyler yapmak istiyorsan güzel bir spor yay ile biraz daha alçaltabilirsin bence makinayı ve oem ekipmanlar ile doldurabilirsin iç aksam olarak.
bu kadar sade kalan e36 görmek gerçekten güzel bir duygu maşallah
•06 E 6577 - MAT BRAVO • / •06 ZOF 96 - CORSA GSİ • / •06 ZUZ 87 - 1.6 İES • / •06 JR 124 - F7R • / • 35 CSE 57 - İNTEGRA • / • 42 CNE 94 - VW Polo • / •34 ZR 3191 - Seat Cordoba •
Sağolun hocam
Teşekkürler
Eibach 3.5cm yaylarım var fakat bu jantlar ile kullanmak çok zor, orjinallere geri dönersem bir gün yayları takmayı düşünüyorum.Teşekkürler.
Teşekkürler hocam , yolda benzinlikte soran ve maşallah diyen, beğenen çok oluyor buda bizi dahada bağlıyor![]()
kardeşim maşallah,kazasız belasız![]()
![]()
91' E34 M50B30 Avus blue
98' E36Cp Cosmosschwarz
05' E46Touring Titan silver
08' E90 335D Sapphire black
02' E46 M3 Individual Cabriolet
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)