User Tag List

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
42 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: Rs , fr - kizim ...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı BuğraTuna34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kırmızı 18 jant olanı hayalim. Maşallah
    Allah gönlüne göre versin inşallah daha iyilerine binersin. 18 Jant ben sipariş verdim aslında ama araç zaten spor süspansiyon kütür kütür vurur vs şeyler dediler konfor seviyesi azalır filan derken iptal ettim.

Alıntı canozgur106 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    MaşAllah kazasız belasız olsun kırmızı Frda +1..
    Teşşekür ederim .

Alii - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kazasız belasız, FR almaya gittim 15.000 TL peşinat istediler. Araba 2 ay sonra gelir dediler. 2000 TL kapora verip golf aldım. Gelmiş geçmiş en iyi leon kasası bu bence. Kazasız belasız. 18 Jant olaymış iyiymiş, o kadar kütür kütürlük birşey yok aslında.

CasabLanca - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı RIDVAN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Koltuk vs. Bir opsiyon yok FR Çoğu şey opsiyonel zaten 2 + var 18 jant geniş ekran 18 jant önermediler geniş ekranda çok küçük fark var görsel olarka maddi yönden ciddi rakam oynuyodu hiç istemedim... Allah razı olsun
    ışık paket, 18 inç jant, alkantra koltuk, büyük ekran, navigasyon.. benim bildiğim opsiyonlar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Alii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kazasız belasız, FR almaya gittim 15.000 TL peşinat istediler. Araba 2 ay sonra gelir dediler. 2000 TL kapora verip golf aldım. Gelmiş geçmiş en iyi leon kasası bu bence. Kazasız belasız. 18 Jant olaymış iyiymiş, o kadar kütür kütürlük birşey yok aslında.
    Hayret ettim ben almadan önce 10 tane bayii aradım rahat en iyi fiyatı en önce teslim eden kendi şehrimdeki bayidi çokşükür 1 ay süre verdiler 23 günde geldi aracada sadece 500 tl kapora ile bağladım aracın gelmesine 1 hafta kala parasını ödemiştim ... Aynen leon kasaları olarak bence efsane bu .

Alıntı CasabLanca Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ışık paket, 18 inç jant, alkantra koltuk, büyük ekran, navigasyon.. benim bildiğim opsiyonlar
    Işık paket derken neyden bahsediyosun tam olarak ? Alkantra koltuk hiç bana sunmadılar öyle ekstra birşey ... Büyük ekran zaten navigasyon demek oluyo ekranın içinde açıklamasını yaptım gerek duymuyorum ... FR donanım ve gösteriş olarak çok doyurucu zaten eksik yok gözümde .

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Opsiyon işi karışık biraz ama büyük ekran konusunda satış elemanı kandırmış sizi büyük ekran demek navigasyon olmuyor sizin ekranınız 5 inç opsiyon listesinde bulunan 5.8ekran var ve fiyatı 750 lira (şuan 6.5 inç oldu ve fiyatı 1000 lira ) seat ses sistemi var fiyatı 750 lira. Navigasyon olan ekran 3000 lira ve orta ekranda golf highline'daki gibi premium olarak gelir navi alırsanız. Ön park sensörü , kış paketi , iki farklı 18 jant seçeneği biri titanium olarak geçer diğeri performance 30/1. Eğer ekletme şansınız olsaydı 5.8 ekranı geri görüş kamerası takma imkanınız olurdu araca ve maliyeti 50 lira iki araca taktık Bursa'da neyse biraz uzun oldu ama satış temsilciniz en erken gelen aracı size önermiş benim yaptığım gibi beklemek istemeyip almışsınız 18 jant kütür kütür olmuyor bütün serilerini incelemiş biri olarak söylüyorum muhakkak alırken ekletin iyi forumlar dilerim

Aktasonur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    maşallah kazasız belasız kullanman dileğiyle kırmızı çok iyi bir tercih

Ozan Özer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    18 jantlar şimdiki haline göre daha konforsuz olacaktı;tercih meselesi..Orada yollar nasıl bilemiyorum ama
    Güle güle ,iyi günlerde kullanın.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Gökhan Bilgin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Opsiyon işi karışık biraz ama büyük ekran konusunda satış elemanı kandırmış sizi büyük ekran demek navigasyon olmuyor sizin ekranınız 5 inç opsiyon listesinde bulunan 5.8ekran var ve fiyatı 750 lira (şuan 6.5 inç oldu ve fiyatı 1000 lira ) seat ses sistemi var fiyatı 750 lira. Navigasyon olan ekran 3000 lira ve orta ekranda golf highline'daki gibi premium olarak gelir navi alırsanız. Ön park sensörü , kış paketi , iki farklı 18 jant seçeneği biri titanium olarak geçer diğeri performance 30/1. Eğer ekletme şansınız olsaydı 5.8 ekranı geri görüş kamerası takma imkanınız olurdu araca ve maliyeti 50 lira iki araca taktık Bursa'da neyse biraz uzun oldu ama satış temsilciniz en erken gelen aracı size önermiş benim yaptığım gibi beklemek istemeyip almışsınız 18 jant kütür kütür olmuyor bütün serilerini incelemiş biri olarak söylüyorum muhakkak alırken ekletin iyi forumlar dilerim
    Dediğim gibi FR almadan önce hergün FR geziyordum zaten arkadaşlardan dolayı bana özellikleri artıları herşeyi yeterli geldiği için hiç kurcalamadım dediğiniz iki seçeneği sundu servisteki arkadaş jant vs. 5.8 ekran 18 jant sipariş etttim aslında 17 göre ağır kalır araçta spor süspansiyon var 18 daha sert oluyor vs. vs. konuştu durdular bende iptal ettirdim parasındada birşey yoktu ama gayet memnunum aracımdan 1 ay zor bekledim hiç gerek yok ben ondan o benden memnun ayrıca mesajınız için teşşekür ederim.

Alıntı FATİH Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    herşeyiyle çok tatlı görünüyor maaşallah. bazı araçlar vardır en çok kırmızı yakışır, bu da onlardan biri işte. Allah ağız tadıyla binmeyi nasip etsin kardeşim.
    Teşşekür ederim Fatih abi aynen öyle kırmızı ve diğerleri gibi oluyo farklı duruyor

Alıntı Aktasonur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    maşallah kazasız belasız kullanman dileğiyle kırmızı çok iyi bir tercih
    Teşşekür ederim sağolun..

Alıntı Ozan Özer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    18 jantlar şimdiki haline göre daha konforsuz olacaktı;tercih meselesi..Orada yollar nasıl bilemiyorum ama
    Güle güle ,iyi günlerde kullanın.
    Ne siz sorun yollları ne ben söyleyim berbat Teşşekür ederim.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Satmayı düşünüyorum , Bu aralar hakkımıza hayırlısı ama kıyılmıyor işte

leader_T - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Peki FR kullanıcısı arkadaşlardan konfor hakkında yorum yapmalarını istiyorum.

Seat Leon normal ile FR' ı karşılaştırır mısınız? Ailemiz genişliyor. Uzun 5-6 saatlik yolculuklarda rahatsız eder mi FR?
    Süspansiyonu spor olduğu için konfor nasıldır?
    Yorumlarınızı bekliyorum.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı leader_T Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Peki FR kullanıcısı arkadaşlardan konfor hakkında yorum yapmalarını istiyorum.

Seat Leon normal ile FR' ı karşılaştırır mısınız? Ailemiz genişliyor. Uzun 5-6 saatlik yolculuklarda rahatsız eder mi FR?
    Süspansiyonu spor olduğu için konfor nasıldır?
    Yorumlarınızı bekliyorum.
    Bugüne kadar belki 14561166514 aracım Sayısız arabaya bindim şahininden serçesinden bmw'sinden en lüxsünden en külüstürüne hepsi zevkim içindi. Ben gayet memnunum Başta bende süspansiyon kütür kütür olduğunu duymuştum ama kesinlikle öyle değil. Yalnız 18 jant olunca ister istemez fark ediyor ve yay takılınca , Arkadaşımda yaylısı var içinde çok rahatsız ediyor ama yok orjinal binerim diyorsanız hiç düşünmeyin 6-7 saatlik yollara gittim gram yorulmadım.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    lip çok kaba durmuş arabada.

maşallah kazasız belasız
    Alıntı Berk007 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    senin gibi adamda kimbilir ne oynatıcılar vardır, bunu da indiriver

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bizede öyle geldi ilk başlarda ama gözümüz alıştı şuan ve Yüksek olduğundan yay takılınca bence tamamlanacak...

Teşşekür ederim iyi dilekleriniz için

muratburunce - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    maşallah allah banada nasip eder inşallah şöyle bir araç
    •06 E 6577 - MAT BRAVO • / •06 ZOF 96 - CORSA GSİ • / •06 ZUZ 87 - 1.6 İES • / •06 JR 124 - F7R • / • 35 CSE 57 - İNTEGRA • / • 42 CNE 94 - VW Polo • / •34 ZR 3191 - Seat Cordoba •

ugurcan52 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    maşallah guzel araç ozellıkle renk ama lip ve plaka baskısı ofsayt olmus
    EE 2100 Modus 1.5 dCi -->
    BZ 9640 Fiesta 1.4 TDCİ-->
    DK 9104 Megane 1.5 dCi 105 -->
    D 6222 Megane 1.6 dCi Gt-line Energy

Ome_RS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Difüzör güzel olmuş ama ön lip çok kaba. Orj cupra lip çok daha estetik duruyor. Birde Uğurcanın dediği gibi app fontu göze batıyor.

Rec.O - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ön lip orjinal cupra ile değişmeli kesinlikle.. Maşallah Allah nazarlardan esirgesin

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)