Ben yazik edilgini dusunmuyorum, arac cikarilir sahilde keyfi surulur yerden alcak alcak kara yilan gibi. Yeri geldimi yukseltilir yeri geldimi alcaltilir, boyle bir efsanenin altini surtmeyi kimse istemez. Orjinal hali kalsaydida bukadar hos gozukmezdi gozumuze o yukseklikte adim gibi eminim
MasAllah kazasiz belasiz.
TR - B13
Çok iyi kondisyonda, iyi günlerde kullan.
coupe'ler de bu torpido kullanılmış mı?
Ayrıca orginal 4 kapı koltuk bulup derilerini bu koltuklara transfer edebilirseniz mükemmel olur.
Fiat's Are Faster Than You Think!
bu kasaların detaylarından anlamam bilmem ama harika görünüyor aracınız, maşallah.
bir gün muhakkak sahip olmak istedigim araclardan biri bu coupeler
Aracınız gerçekten diri duruyor ama bende airsiz güzel olur diyen taraftanım![]()
Audi A4 1.8Tquattro B5-Audi A4 2.0Tquattro Manuel B7-Audi A4 1.8Tquattro B5-Audi A4 1.8Tquattro Manuel B6
OTOKAR&FOTON&İVECO
Gaziantepli Kardeşler A.Ş
Fatih Abi'cim emeğinize sağlık inanılmaz güzel olmuş. Air'da evet belki fantazi olmuş bu araba için ama duruşunu gerçekten çok değiştirmiş. Allah kaza bela vermesin.
diyecek söz yok yaçok iyi durmuşş maşAllah
Hayalimdi hep yapmak istemiştim. Fotoğrafın tekini instagramda görmüştüm yurtdışı sanmıştım. Maşallah diyebilicek söz yok. İnebiliyosa biraz daha indirilse araba ömürlük izlenir.
Maşallah maşallah demekten fena oldum![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)