Foruma çok aktif girmesemde yaptıklarımı ara ara paylaşıyorum.Aracın boya sorunlarını reklam gibi olmasınBostancı Nural kardeşler sağolsun forumdan da araştırarak gittim beklediğimden işçilik çok çok iyi çıktı. Dördüncü resim Eitbach 3.5 pro kitli resmidir.Forumda merak eden soran oluyordu. AY-ER ayhan abi erhan abide sağolsun müzik sistemine el attılar. Bir sonraki değişecek parçalar oem vti kule gergisi. oem benzin filtresi oem ön logo
![]()
maşallah arac. ulan birgün alacam arabayı zevki boyatacağım en çok istediğim birşey buhemde renk değiştiren boyalardan
YamahA Xmax 250 ABS
inş Allah nasip eder![]()
Maşallah.Allah kaza bela vermesin
MaşAllahLacivert Bu Kasaya En Çok Yakışan Renklerden Biri Bence, Çok Zevkli Birisiniz , Vtı Jantlar Resmen Arabanın Kaderini Değiştirmiş , Mermi Gibi Olmuş
![]()
PSA Brother's
Masallah kule gergisi oem sanırım fiyat pm atarmısınız ne kadara temin ettiniz gidemedim servise bende
Maşallah aracınızda çok iyi işler yapmışsınız Allah ağız tadıyla binmek nasip etsin. kule gergisi eg hb lere uyar sanırım ve parça no: 74300-SR3-010 sanırım okuduğum kadarıyla![]()
Sana dar gelmiyecek makberi kimler kazsın?
'Gömelim gel seni tarihe' desem, sığmazsın.
maşallah kazasız belasız
34 BAK 117 - cıvıc vti
34 BB119 uno s -- 34 RED 87 cıvıc vti -- 34 UL 5510 corsa 1.7 dti -- 34 ZJ 7086 focus 1.6 tdci -- 34 FP 6830 corsa 1.7 dti --
34 HK 4550 - cıvıc vtec2
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)