double teyp istiyor gibi geldi bana ama maşallahı var duruşu falan ok gibi sık de gidelim diyor![]()
masallah kazasız belasız ıyı gunlerde kullan aracını
Gülümsemesini Bilmeyen Tükkan Açmasın
KARS Atasözü..
Maşallah Allah kaza bela vermesin bende arkadaşlarım gibi direksiyon,paspas ,yolcu koltuğununda Recaro ve gunmetal jant olmasından yanayım bunlarda olursa çok güzel olur![]()
Audi A4 1.8Tquattro B5-Audi A4 2.0Tquattro Manuel B7-Audi A4 1.8Tquattro B5-Audi A4 1.8Tquattro Manuel B6
OTOKAR&FOTON&İVECO
Gaziantepli Kardeşler A.Ş
kırmızı olup böyle dolusu zor bulunur renk araç on numara![]()
kazasız belasız.
Hayırlı-uğurlu olsun, kazasız-belasız kullanın.
MaşAllah kırmızı dti kategorisinde bana göre çok gösterişli jantların gayet güzel ancak tamponun kırmızı yerlerini boyatmak yerine siyah bıraksaydın çok daha sert dururdu diye düşünüyorum genel olarak aracın güzel tabiiyi günlerde olsun
ALLAH VAR GAM YOK..
bende beğendim, lakin direksiyon vites topuzu ve el freni kombin olsa hiç fena olmazdı başka bir alternatif ile. birde keşke recarolar çift olsaymış. özellikle recaroyu çok beğendim oem gibi duruyo.
Maşallah uzun zamandır gördüğüm en güzel dti lerden gerçekten de. Araçta boya var mı yoksa sadece bu seramik uygulama ve koruma mı bu tadar güzelleştirmiş rengi ? bir de jant seçimi çok güzel olmuş. Kazasız belasız kullanın.
Teşekkür ederim. Paspaslar biraz tuhaf durdu gerçekten
Teşekkür ederim.
Teşekkürler
Teşekkürler. Kısmet artık illa olur birşeyler ama hardcore yapmam sanırım
Teşekkür ederim
Teşekkürler. Farların aydınlatması da on numara.
Çok sağolun
Teyp yeni aldım, bu tarz eski araçlarda double teyp bana w115 e w204 direksiyonu takmak gibi geliyor. Teşekkür ederim
Teşekkürler
Teşekkürler.
Vites, el freni de değişecek kısmetse. Jantlar gunmetal olacak en kısa zamanda. Ama yolcu koltuğunu recaro yapamam arkaya geçiş imkansız olur.
Teşekkür ederim.
Çok sağolun teşekkürler
Teşekkür ederim
Amin, teşekkürler
Eyvallah kadam
Teşekkür ederim.
Ben aldığımda boyalıydı tamponlar, sadece siyah yerlerini boyattım ben. Teşekkürler yorumunuz için
Çok teşekkür ederim
Araçta sağ stobun altı hariç boya yok. Boyanın rengini yerine getiren detay çalışmam oldu. Teşekkür ederim
Eyvallah sağolasın
Byte-R
instagram: dogancglr
Cok guzel olmus araciniz, gule gule kullanin.
In vtec we trust.
"Birilerininde Anitkabir'i beklemesi lazim." Behzat Ç.
"Dude I almost had you." RIP Paul Walker.
Mapped by Dr. Ecu
Rebuilt by Hizli Rektifiye