Çok merak ettiğim bir araç. Canlı görmek istiyorum.
İ30 tasarımını hiç beğenmemiştim ama bu aracın ***** sitede ilanını görüp baktıktan sonra tüm fikrim değişti.
Maşallah kazasız belasız olsun.
Çok merak ettiğim bir araç. Canlı görmek istiyorum.
İ30 tasarımını hiç beğenmemiştim ama bu aracın ***** sitede ilanını görüp baktıktan sonra tüm fikrim değişti.
Maşallah kazasız belasız olsun.
https://www.instagram.com/dynamicgreycupra/ / dynamic grey cupra
Maşallah allah kaza bela vermesin çok güzel araç. Orjinali basık hemde sadece yayla tatmin ederYalnız egzoz sesini beğenmedim çok tiz belki videodandır ama güzel bi egzoz hakediyor o son sökülmeli
![]()
masallah kazasız belasız iyi gunlerde kullanın.Çok keyifli bir araç oldugundan eminim.
Hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız binin inşallah, bende sıfır Pro Ceed Gt almıştım 1 yıl kullandım sattım hatta yine ilanda araba Gt plaka , güzeldi keyifliydi hissiz direksiyonu hariç , çok ilgi çekiyor bunun görünüşü de güzelmiş gerçi hala Pro Ceed Gt diyorum başka duruyor258 görmüştüm top speed
Maşallah güzel duruyor,özellikle performansını çok merak ediyorum stock halde hangi araçlarla denk acaba.Kazasız belasız sürmeniz dileği ile![]()
Sizin Maymun Olmanıza Darwin de Şaşkın.
Belly Detail
MaşAllah çok güzel duruyor o arka tamponaltı difüzör nedir öyleHem kozmetik hem gidiş olarak ufak oynamalarla çok daha iyi yerlere gelir güle güle kullanın..
ALLAH VAR GAM YOK..
maşallah kazasız belasız çok güzel araç.
99' ZN 106 GTİ
14' SC İBİZA CUPRA
94' MAM 106 XSİ (TU5 SWAP)
16' FK2 TYPE-R
maşallah hayırlı olsun kazasız belasız binmek nasip olur inşallah tofaş turbodan sonra iyi gelmiştiryalnız pro ceed gt ile illaki bi fark vardır motor olarak çünkü ceed gt 204hp iye biliyorum ben
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)