iyi günlerde kullan.
Abi maşallah Allah kaza bela vermesin![]()
Audi A4 1.8Tquattro B5-Audi A4 2.0Tquattro Manuel B7-Audi A4 1.8Tquattro B5-Audi A4 1.8Tquattro Manuel B6
OTOKAR&FOTON&İVECO
Gaziantepli Kardeşler A.Ş
Masallah guzel bir tercih olmus. 5x114.3 uyarsa su jantlar guzel durabilir
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek...13918897/detay
Öncelikle Allah kaza bela vermesin, bende de şimdikinden önce vardı aynı renk, hatta renkten dolayı muayeneden geçmemişti ve yazmıştım muayene konusuna bi ara, siz de bence bir an önce önleminizi alın.
Değeri bilinmedi bu arabaların, ama gerçekten çık rahat, konforlu ve yeri geldiginde eğlenceli olabiliyor, benim aracımda da Flexride paketi ve orj navi sistemi vardı, extra olarak sadece yazılım ve yay yaptırmıştım. Flexride sport modunda yayla birlikte çok çok iyi bir yol tutuşu oluyor.
Benim size önerim, en aşağı 20 jant koyup basmak, cunku zaten uzerindekiler 18, ama hem çamurlugun hem de lastik yanaklarının çok geniş olmasından dolayı hiç gösterimiyor.
Yeniden Allah kaza bela vermesin, güle güle kullanın.
Coskun ARIKAN
Lastiklerin ölçüleri nedir? Orjinal boyutun %3lük toleransı hangi ölçülere izin veriyorsa belki 19" a çıkarılıp bir "tık" daha ince yanak lastik takılabilir. Ben İstanbul'da 215-40-17 lerle yer yer acı çekiyorum, 20" falan düşünemiyorum...
Kazasız,arızasız, güle güle kullanın.
Flexride kullanımda nasıl seçenekler sunuyor ve en önemlisi hissedilir bir fark oluyor mu?
aslında içim de gram satmak yok ama inanın.
ama neler yapabileceğim konusun da çok kararsızım.
yoksa aracımdan inanılmaz memnunum idda ediyorum scirocco v.s grubundan çok daha iyi bir otomobil.
PROJE DEĞİŞİKLİĞİ NEDENİYLE SATILIKTIR
istanbul sıkışık trafıgınde yakıt tuketımı nedir? ben de otomatiğini düşünüyorum ama 1.3dizelden sonra ocağıma incir ağacı diker mi acaba
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)