Maaşallah gerçekten çok emek var. Allah kazasız, belasız, arızasız binmeyi nasip etsin... şu emme için teche özel bir fiyat PM alabilir miyim ?![]()
BSM PERFORMANCE
Yakın zamanda 99 model renault parçaları bulmaya çalışmış birisi olarak özellikle trim konusunda ne kadar sabırlı olduğunuzu az çok tahmin edebiliyorum.
Allah keyifle binmeyi nasip eder umarım. Bittikten sonra ben de incelemek isterim. =)
Instagram: mutusgarage
Herkes gibi ben de hipnoz olmuş gibi resimleri izledim, renk mükemmel, içi de dışı da muhteşem.
İçinin işi bittiyse birkaç resim rica etsek?
Her sayfayi heyecanla actim gonulden tebrikler arabacilik budur mukemmel olmus zevklisinizkazasiz belasiz iyi gunlerde uzun uzun binmek nasip olsun
Ama bir parcayi goremedim hemde en onemli parca NAZARLIK Nerdee ?)
maşallahh .
kelimelerin kifayetsiz kaldığı an dedikleri bu olsa gerek .
proje başından sonuna malzeme emek fotoğraflama süper forumda uzun zamandır gördüğüm en detaylı proje olmuş her yönü ile![]()
HERKES KAZANDIĞI KARŞISINDA REHİNDİR
Her ne kadar sürekli görüşüyor olsakta tekrar tekrar emeğine vaktine sağşıl kesene bereket jant ve spoiler için baya gittik geldik ama mal sahibinde şimdi çok daha iyi can buldu aracına kocaman bir MAŞALLAH Dünya standartında![]()
Şu sıralar merakla ve takdir ile izlediğim tek konu. Yapılacaksa böyle yapılmalı tekrardan tebrikler Serkan.
Sessizliği anlatmanın en iyi yolu sessizliği haykırmaktır. www.wolfson-music.com
Araç çok iyi olmuş renk ve duruşu müthiş...
Sessizliği anlatmanın en iyi yolu sessizliği haykırmaktır. www.wolfson-music.com
emeğinize kesenize bereket daha iyi olamazdı herhalde![]()
herşeyden önce inanılmaz emek sarfedilmiş bir araba bu..sonrası zaten arabanın güzelliğine laf yok..kocaman bir maşallah nazar değmesin diyelim.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)