Acayip emek verilmiş araca hatta sıfırdan yapmışsınız resmen. Kazasız belasız binin![]()
astarlı halini gördüm beyaz olacak yapma yapma yapma derken mükemmel sarı tonunu gördüm. fevkalede zevkli bir şekilde toplanmış araç kazasız belasız..
Yüksek Türk! Senin için yüksekliğin hududu yoktur. İşte parola budur.
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
https://www.instagram.com/biramemuru/
Serkan tebrik ederim cidden tr de kimsenin yapmayacagi şeyleri yaptin ,daha sonrasindada kimsenin bu kadar ugrasacagini sanmıyorum clio rs icin.
Kazasiz belasiz uzun yillar kullanirsin insallah
maşallah emegine kesene sabrına yapılan işçiliğe hayran kaldım bende diyorum boyanan yer tanıdık geliyor tepretmiş 8 yılım geçti orda aracı murat ustamı yusuf ustamı boyadı
salağa bağladım walla renaultta cotech im yardım lazım olursa ulaş
powered by MRÇ garage ekotech
mapped Stage 5 Big turbo E-tuners by Stelios ALEXANDRAKIS
Ben de kendimi otomobil sever falan sanırdım yada bu işlerden az çok anlayan biri , hatta arabalarıma temiz bakmakla falan bir iki kerede övündüğüm olmuştur. Kardeşim ben bukadar zamandır çok insan tanıdım senin gibisini görmedim. Herkesin hayalidir sevdiği kasa araçtan bulsam şöyle tertemiz sıfır olsa kırık çatlak kaza bela olmasa fabrikadan çıktıkdan 10 sene sonra bile daha dün çıkmış gibi görünse vs. vs. ama bu tabiiki hep hayal olarak genelde kalır. Sen ben arabayı alayım kendim sıfırlarım zaten demişsin ve başarmışsın. Fabrika böyle güzel yapamamış ellerine sağlık.
S!nek Performance Race Parts & Aftermarket
baya uğraşmıssınız hersey super gozukuo masallah
devamını cidden merak ediyorum, koltuk secimi vs, bide konu project carsa tasınmalı kazasız belasız =)
05' 34 PY 777 - s2000
05' 34 CCS 05 - s2000
08' 34 MOF 34 - s2000
07' 34 HZ 3005 - Evo IX
04' 34 TB 2314 - E46 M3
Tebrik ederim bu işler meşakatlı işler Tr de ilklerden birini yaptınız rs konusunda bir cumhurun iki sizin projeniz güzel ve anlamlı olmuş bence aracınızı duymuştum maşşallah dediklerinden daha güzel bir proje çıkarmışsınız tebrik ederim .
MaşaAllah, Rabbim çiziğini dair göstermesin. Emeğine sağlık, kesene bereket abi. Muazzam iş yapmışsın, ne söylesek az. Hayalini kuramıyacağım ares oluşturmuşsun, tebrikler. Güle güle kullan abi. Kabul edersen ufak bir nazar duası hediye etmek isterim, torpidonda bulunsun diye![]()
MR.EVO53
Maşallah böyle konuları görünce şevke geliyoruz inş bizede birgün böyle bir proje yapmak nasip olur devamını heyecanla bekliyoruz![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)