Son resimde resmen 3 numarali bakisini gostermis
Rabbim kaza bela gostermesin
Son resimde resmen 3 numarali bakisini gostermis
Rabbim kaza bela gostermesin
Audi A4 1.8Tquattro B5-Audi A4 2.0Tquattro Manuel B7-Audi A4 1.8Tquattro B5-Audi A4 1.8Tquattro Manuel B6
OTOKAR&FOTON&İVECO
Gaziantepli Kardeşler A.Ş
Maşallah kazasız belasız
EVOLUTION X
maşallah aracınıza özenle toplanmışsınız bir şey sormak istiyorum aracın motor içi ve bagaj kısımı neden boyatmadınız komple sökülmüş nede olsa sormak istedim gerçekten iyi günlerde kullanın ...
ikametgah fransa mıAllah emeklerinizi boşa çıkarmasın ömürlük bir yatırım olmuş MAŞALLAH
///M yolunda..
Emeğine sağlık cok güzel olmuş 10 üzerinden 10
DosTLUk çınar ağacı gibidir
meyvesı olmasada gölgesi yeter ...
İçinde yatarım valla bu ne emek ne ayrıntı maşallah ağız tadıyla binmek nasip olsun çok güzel tebrik ederim
Bu tip projeleri okuyunca harcanan emeğe ve ortaya çıkan sonuçlara hayran olmamak gerçekten elde değil. Allah kazalardan belalardan saklasın, güle güle kullanın![]()
Selamlar
istemeyerekte olsa nakit ihtiyacından 1 haftalığına satılığa koydum aracımı düşünenlere fiyatta fazlasıyla yardımcı olucam.
Connecting site...
MaŞallah allah kaza bela gÖstermesİn emeĞİne saĞlik
STİCKER WORLD | KİVİ REKLAM AJANSI
Çiftlik Mah. Letafed Cad. 109/b İlkadım/SAMSUN
elde olmayan sebeplerden dolayı satmak zorunda kaldık cuma gunu aracı teslım edıcem ınsallah yenı sahıbı keyıfle ve kazasız belasız kullanır.
Hayırlı olsun. İyi mal iyi para.
Daha güzelleri geri gelir umarım.![]()
Moral bozmak gibi olmasın ama bu kadar uğraşıp satmak evlat acısı gibi... Umarım ihtiyacınızı karşılar.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)