Tam kasap arabasını bulmuşsun işte) kazasız belasız günlerde yanıyor maşallh
5x100 lanet bir bijon olduğundan jant bulmak çok zor oldu, Allah razı olsun
kayınço arkada mangalımız her daim hazırsağolasın Ali bey kardeşim
günde en az 10 defa harflerin yeri yanlış olmuş esprisiyle karşılaşıyorumdün gecede yolda birisi korna çaldı selam verdi bozkurt yaptı
![]()
iyi dileğin için sağol kardeşim
havalar ısınıyor yaz geldi zaman piknik zamanı dedin bende bunu aldım ne oldu kar mı geliyorAllah razı olsun sağol kardeşim
18den sonra olabilir kardeşim
iç mekan olarak makyajlı göğüs ve kadran olarak geçen model fotolardan bakabilirsin ama bence 407 bir tık daha iyi duruyor
Allah razı olsun sağolasın abi
kusur her daim olacak nazar oluyor yoksa, sağolasın teşekkür ederim
Allah razı olsun kardeşim, direk corel dosyasındaki boyutta yazdık da müsait olduğum zaman yerini değiştireceğim stickerın sağ üstten aşağıya doğru yapacağım
Mertcan abi sağolasın teşekkür ediyorum
tek değilsinizAllah razı olsun
aynen bahçelideydim park yeri aramakla meşguldum uzun süreAllah razı olsun teşekkürler
Can dayıcım Allah razı olsun teşekkür ediyorum, puntoyu bir arkadaşım aldı onda abi
ön tarafta siyah bütünlüğü olsun diye kararttık geçtik, amerikadan mercekli far yollayacak gardaşımız olsa![]()
![]()
brom öpüyorum seni sağolasın
Allah razı olsun teşekkür ederim
Allah razı olsun teşekkürler
dinazor motor var 1.6 SR1.8T koymaz mıyız tatlı çocuk
![]()
Audi tam sizin ağzınıza layıktı PD130, Antalya'ya gitti araç
adımız çıkmış 9a inmez 8e abisağolasın İbo abicim
Allah razı olsun Oğuzhan, seninde gözüne aydın askerliği bitirdin geldin
Maaşallah çok güzel duruyor jantlar çok iyi olmuş![]()
2008 Volvo S60 2.0T 220HP - Swede Tiger (click)
İnstagram ; alperarslan007
maşallah kasap keşke sunroof olsaydıenlemesine olan bagaj çıtalarını en arkaya çiftli yap bence.
Soyadımın ilk iki harfi kişiliğim kadar ÖZ
Allah razı olsun teşekkür ederim
air zaten aklımdaki proje kafamın bir köşesinde duruyorteşekkür ederim
sunroof da olsa ömürlük olurduAllah razı olsun kardeşim, dediğin gibi deneyim çıtaları olacağını sanmıyorum ama ön ile arkanın enlemesine farkı var
Allah razı olsun teşekkürler
DÜ-ŞÜ-NE-ME-Dİ![]()
Maşallah çok güzel![]()
Maşallah ne zamandan beri aklındaydı çok sevindimallah kazasız belasız kullanmak nasip eder inşallah
![]()
Maşallah abi Allah kaza bela vermesin station araçların herzaman ayrı biryeri var bende çok bambaşka bir dünyaları var![]()
Audi A4 1.8Tquattro B5-Audi A4 2.0Tquattro Manuel B7-Audi A4 1.8Tquattro B5-Audi A4 1.8Tquattro Manuel B6
OTOKAR&FOTON&İVECO
Gaziantepli Kardeşler A.Ş
maşallah kazasız belasız kullanın..sw arabaların değeri pek bilinmiyor Türkiye'de ama hem kullanışlılık hemde görünüş açısından çok güzel sw araçlar var aslında..
Allah razı olsun eski boracılardan kim kaldı
algıda seçicilik kurbanı
Allah razı olsun kardeşim sağolasın
aynen Hamza uzun zamandır aklımdaydı nasip oldu, teşekkürler sağolasın
wagonsa bir de almansa yeri hakikaten ayrı oluyor, Allah razı olsun
Allah razı olsun teşekkürler, sw kullanıcısı genelde farklı bir yapıya inceden 657e tabii memur karakterine sahip olduğundan genelde araçlar daha temiz oluyor![]()
Maşallah canom güle güle kullan.![]()
Murat CANTÜRK
Trafik ve Kasko teklifleri için lütfen pm mail atınız.
Renpar Sigorta
info@renpar.net
Kardeşim maşallah bora candır
Ama kafamızı karıştırdın
araba gördügüm kadarıyla(nikelaj vs yok) manuel ve 2002 altı, ama kadranlar vs makyajlı , ne iş![]()
Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot
Instagram : mehmetguliaytar
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)