masallah hocam cok guzel aracınız var hayalımde arac aynı ıstedegım donanımlarda
Kazasız belasız kırmızı renk candır yaDogus oto Esenyurttan almıssınız Ozel olmazsa hangı satıs danısmanından yardım aldınız
![]()
Herkesin iyi dilekleri için çok teşekkürler.
Beğenmenize çok sevindim. Bundan sonra da Spoiler takıp ufak bir cam filmi ve ön ızgaranın dış nikelajını siyah yapmayı düşünüyorum. Daha fazla da dokunmam![]()
Bende aynı modelden kullanıyorum , gerçekten fiyat fayda endeksi çok başarılı. Güle güle kullanın, Maşalllah.
Tango-1 never dies.
Ya hocam sana helal olsun valla.
O iğrenç standart jantlarla dolaşan leon'cuları hep düşünürdüm acaba hiç mi zevk yok diye ?
Ama siz doğru yolu bulmussunuz, Maşallah.
Maşallah. Allah kaza bela vermesin leonda en güzel rengi tercih etmişsiniz hem dikkat çekici hem ağırAma yay olarak 3.5 yerine 5 le basarsanız çok daha yakışıklı olabilir kendi fikrim
Only Flying is Better AKÇAY
Stance Works
Herkese tesekkurler.
Standart 16" jantlar gercekten tasarim yonunden cok kotu ben mecbur oldugum icin 16 almistim musaitte 17" jantli arac yoktu ama boylesi daha iyi oldu o zaman da 18" almazdim
5cm daha iyi olur diyen arkadaslar; gorsel olarak muhtemelen daha guzel durabilirdi evet ama hem evin garajina girmem zorlasacagindan hem bu hali bile yeterince sert oldugundan (tangur tungur degil ama sonucta standart hali bile cok yumusak suspansiyonlu olmayan bir arac leon) hem de 5cm' in aracin standart yuruyen aksamini direksiyon kutusunu supansiyonlarini yordugunu dusundugum icin takmadim varsin 1 parmak daha yuksek olsun
Iyi dilekleriniz icin tesekkurler
Şu fotografları alıntı yapmasanız ?
Aracın çok güzel ve yakışıklı olmuş iyi günlerde kullanTek sorum var şu led farlı olanlarda far yıkama sistemi oluyor mu ?
#eksikpazar
Kusura bakma kardeşim mobilden alıntı düzenlemek tam bir işkence, düzenledim Gönderimi sende beğenini düzeltirsen sevinirim..
Soruna cevaben; ilk çıkan 5F (son Kasa) Leonların Full Led Paketine dahil olarak geliyordu 2013 yılında Far yıkama, şimdi ACT 150Bg DSG dahil en full olanda bile yok, Led Farda Far Yıkama zorunlulğu kalktı, şu an sadece kış paketinde mevcut..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)